BYTE

Mmmhmm, BYTT.

http://mariesteffansson.blogspot.com/

som vanligt så är jag inte aktiv, men kände för att byta

trött

Nej fyfan!! Nu börjar jag bli trött på den här jävla förkyldningen. Får inte ens sova om nätterna, är helt slut. Vet inte hur de här ska gå imorgon om jag inte får sova inatt, måste till skolan imorgon eftersom vi har ölskola. Sen ska vi nog prata lite om praktiken.
Nej fyfan. fortfarande lite snorig, men bättre än igår.. än så länge iaf. Men nu har då halsen något problem igen, den gör ont på något konstigt sätt och det hjälper inte med ngot jag gör. Börjar hosta lite smått också.. Guuu va kul. Tummen upp! Eller inte. Fyfan va drygt..

Fick lov att gå ur sängen halv fem imorse för att det var något fel, men gick och lam ig igen och vaknade vid halv åtta, så det var bara att stiga upp då. Och jag kan ju säga att ögonen står i kors och jag ser dubbelt. Har gått in i en jävla vägg-"kant" eller vad man nu ska kalla det.
Men så är det, när det inte går att sova.

Fredrik ligger då där uppe och sover som en björn... skönt för honom.

Nej, hoppas Maggan har hostmedicin. Hej å hå!

hund

ligger här i soffan, helt i min ensamhet och har hemskt tråkigt.
Har på några timmar snorat ner en hel toalettrulle snart..
Inte konstigt om man blir röd om nosen sen.

Ligger och drömmer mig bort om att få en hund,
en liten doris.. Låg och kollade på massa saker till en hund,
mest letade jag efter en tröja som jag såg på en hund förut. En randig, med ite högre hals. Jätte sööt!

Ja, många tycker att det är fel att klä en hund. Jag tycker själv att det är okej, till en viss gräns. Hade jag en hund så skulle jag inte sätta på den skor iaf, det ser både obekvämt och krångligt ut när dom går då. Däremot tröjor tycker jag är sött. Vissa hundar verkar inte trivas med det, medans andra gör det. Jaha, nej.. En hund vill jag ha!

Skulle varit mysigt nu att ha haft en, som kunde legat här bredvid mig i soffan och snorat.

Snart kommer Fredrik hem också, en timme kvar typ. Kanske ska jag ta och sova en stund innan.. Vore rätt skönt. Sugen på kräftstjärtar är jag också, mmmh va gott det vore. Ska nog handal sen. Så får det bli det!

förkyld, hungrig och torr i munnen

Jag blir tokig snart. Förbannade förkyldning!!
Har vaknat flera gånger inatt, vaknat av att jag vad helt torr i munnen eftersom jag inte kunde andas med näsan. Vilket jag fortfarande inte kan. Och jag snyter mig, men det händer inget.. Åh så drygt.
Ja, det blir min dag, igen.. Precis som igår. Ligga i soffan, med ett glas portello och toalettpapper tätt intill mig. Har en hel hög med papper som jag snytit mig i. Haha. Äckligt det lät, och det är det också iofs.

Var ut och gick en vända igår, och det var då bara dumt det. Skönt att få frisk luft, men det gjorde bara ont i bihålorna.

Ligger och tittar på Nyhetsmorgon just nu, vaknade för en timme sedan. Hungern börjar komma, som vanligt. Det konstiga när man är sjuk är att man inte är sugen på ett skit, i alla fall inte jag. Jag är bara hungrug men känner inte vad jag är sugen på, eller vad det smakar.

Fredrik jobbar också, så jag är själv.. och det är då så jäkla tråkigt så fyfan. Nej, undra om jag ska ta och göra en billys pizza och sedan gå in i duschen. Finns då inget bättre än ett varmt bad när man är sjuk. Men eftersom jag inte har ett badkar här så får jag nöja mig med en het dusch. :)


Drar en djup suck

Drar en djup suck och känner fortfarande att jag lever. En förkyldning vara väl ändå inte i en och en halv dag? Nejnej. I alla fall inte mina förkyldningar. Idag så kan jag prata, även om halsen jävlades inatt så har jag inte ont idag vilket är en lättnad. Själv tycker jag att det är bland det värsta att ha ont i halsen, det är nog nästan värre än magsjuka.
Nej, idag så rinner snoret och ögonen rinner också. Kanske har jag lite feber, men äh. Rätt gött att ligga framför tvn helt utslagen. Värst är när man måste gå upp ur soffan och göra något, kändes som att jag skulle ramla ihop ett tag.

Men det ska inte få hindra mig senare idag, tror att jag och Fredrik ska åka över till Mamma och Pappa en vända senare, träffa dom en vända. Annars bllir det då lugnt idag. Men tiden går då så segt.. Klockan är bara kvart över ett!?
Gick upp halv nio, eller om det till och med var halv tio. Ja, halv tio var det nog.. Då orkade jag inte ligga kvar och dryga mig med halen mer, och Fredrik orkade inte lyssna så vi gick upp.

Jaha, nej. Ska kolla vidare på Ellen show. ;P Tjoppla!

smycken

Kom nyss på en ny grej jag själv tror att jag skulle vilja göra. Egna smycken! Vore väldigt mysigt att sitta någon kväll ibland och slappna av, lyssna på musik och plocka med pärlor och allt vad det innebär. Och sen nha smycken som ingen annan har lika. Det vore inte helt fel.

Jaja, mer än så har jag inte att säga just nu.. HÖJ

Sjukling

Med datorn i knät, en kopp te i handen och halstabletterna i högsta hugg så känner jag att jag lever. Har en hemsk ångest över att jag blev sjuk just till idag.. Vi ska vara lite av en guide idag, eller skulle kanske man ska säga. Jag är ju inte där.. Och eftersom jag är borta så måste någon annan prata om det jag skulle prata om. Förlåt mig, vem det nu än blev! Men, men.. Som jag sa till Linnéa som också ligger sjuk idag så kan vi inte rå för det. Och man blir då fan alltid sjuk när det är något man inte ska missa. Nej usch, blir irriterad..

På tal om det ja.. Jag fattar inte.. Tanken som slår mig är hur man kan ändra sin inställning till vissa personer så fort, antagligen är det saker man ser som man tidigare inte sett. Vilket jag själv tror att jag gjort.

Att vissa människor orkar älta, det visste jag redan. Men kom igen? Finns det inte något annat att lägga energi på? Nej, själv så orkar jag inte "älta" mer, ändå så vet jag att det finns ilska kvar i kroppen som jag bara skulle vilja kasta ut. Men som sagt, jag orkar inte. En sak kan jag häva ur mig iaf.. Vi bildar alla våran egna uppfattning kring saker som händer, jag tycker en sak, du tycker en annan. Inse det bara, så sköter jag mitt och du ditt.

Tur är då att jag har min Fredrik, som tar han dom mig och pysslar om mig när jag är sjuk. Synd är det om honom som har huvudvärk och har haft ända sedan igår. Nej, jag älskar dig och jag älskar att du är mitt stöd genom allt. <3

RSS 2.0