100524

Blähähähähä... Va less jag är på skolan nu! Den här skoldagen har verkligen inte varit bra och hela dagen har nog varit lite dryg på något sätt. Men det blev bättre på eftermiddagen, när min kära kom hem till mig. Och även hans föräldrar kom över hit på fika en vända. Är i Vansbro över natten, blir mer så nu för tiden. Kanske beror på allt som hänt och jag käner att jag vill vara hemma mer och träffa min lilla pappa, och mamma med. Så ofta som det går, även om jag inte kan sova där direkt.

Egentligen skulle jag nog vilja skriva av mig om allt som hänt, men känner inte att det är det rätta stället. Jag kan prata av mig istället, till Fredrik. Jag vet att han lyssnar och står vid min sida. ♥
Och till dig som aldrig haft en riktig bästa vän till pojkvän, som står vid din sida vad det än gäller, så ska jag säga att det är nog det vackraste man kan få. En fin gåva, som man inte ska tacka nej till. Så världen! TA FÖR ER. Hitta en man som jag har fått, det är vi nog alla värda.. Inte alla kanke, men många av världens alla människor är då det. Och verkligen du, fröken L.T!

Idag fick vi reda på våra "boenden" i sälen inför nästa år. Jag ska inte klaga, men ändå gör jag det, lite. Jag hade ju så gärna velat bo själv. Får se vad som händer, annars får vi slåss jag och lotta. Haha ;)

Har precis suttit och pluggat samhäll, Fredrik har varit duktig och försökt trycka in sånt konstigt som riksdagens alla saker i huvudet på mig. R-i-k-s-d-a-g...
Nej usch. Om man kanske ska läsa igenom psykologin igen som jag gjort ett antal gånger idag då..
En liten pling om dagens väder, fint men blåsigt!
Och dagens drygaste händelse, fick springa till tåget!

Tack o hej

100523

Det beörjar bli grönt!!
-Det är meningen jag tänkt på att jag skulle skrivit här ända sedan det började bli lite grönt i träden. Men helt plötsligt så tycker jag att allt är grönt. Tänkte ta ett kort sen och lägga in. Bara för att ha kvar till nästa år och se om det är lika grönt då.
Även om det regnar ganska mycket, eller har i alla fall gjort den här veckan vad jag minns. Så klagar jag inte, jag är faktist lite glad över regnet, och tackar gud där uppe för att det inte är snö. Äntligen är all snö borta!! Men man kanske inte ska glädja sig för mycket, förra året kom det snö i slutet av maj.. Så vem vet.

Regn.. När jag tänkte på regnet kunde jag inte låta bli att slå på låten "jag har väntat på ett regn" med Lasseeeeee... Och vem har inte fått bästa presenten? Jo, jag. Och vem fick jag den av? Jo, Fredrik. Och vad var det? Jo.. BILJETTER TILL LARS WINNERBÄCK. Som han och jag ska gå på, i juli. Glad? Ja. Jätte glad? Ja! :)

Nej, jag har inte tid att skriva mer, åker till noret för att äta lite och sedan ner till Ulla för att hålla fredrik sällskap ett tag innan jag åker hem till Vansbro. Får se hur mycket jag orkar ikväll, antingen blir det pluggning inför psykologiprovet, eller så ska jag hoppas på att Idah är hemma så jag kan få lite Idah-time. Det var veckor sedan sist. Men som man säger, det spelar ingen roll om det går veckor eller dagar innan man ses så vet man att det är fortfarande en riktigt kär vän.

Adjö

100518

Artonde maj, redan! Tiden går så fort nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen ibland. Det ska hinnas med så mycket nu, inom en månad. Allt i skolan ska vara klart, och så körkortet.. Det där jäkla körkortet. Hur ska jag få tid med det!? Det är den stora frågan.
Egentligen har jag inte varken ord inom mig, lust inom mig eller tid inom mig till att sitta här och skriva. Men va fan? Tänkte bara skriva ner en kort tanke jag fick på bussen idag. Jag tycker att bussar är som karuseller!
Dom har någon likhet, det är som.. För det första så gilla rjag inte karuseller, för att jag blir illamående har jag fått för mig. Och bussar, gillar jag inte heller.. För att jag ibland blir illamående. Men det beror också på vilken karsuell man sätter sig i, och det beror på viken busschaufför det är. Likheten? Jag såg den, du kanske inte gjorde det. Men jag gjorde det. På något konstigt sätt. Jag kan gilla karuseller, men det beror på hur den är. Jag kan gilla bussar och slippa bli illamående, men det beror på vilken busschaufför.. Kanske? Jag har i alla fall fått för mig att jag bli illamående på bussen när det är vissa speciella chaffisar. Kanske är jag ensam om det, kanske inte.

Äh, vet inte om det framgick vad jag egentligen tänkte men orkar inte läsa igenom det igen. Nu ska jag gå ner, tja

love you, f <3

100506

Jag har fastnat för en parfym! Paris Hilton Siren EdP. Något jag ska önska mig i födelsedagspresent kanske? Om jag nu får någon present på min 18års dag som är om lite mer än en månad. I min familj har vi bestämt att vi inte ska ha presenter efter 18års ålder. Så får jag då? när jag fyller 18? Stor fråga. Fast.. äh. jag gillar inte presenter. Men den där parfymen skulle jag gärna vilja ha, den skulle ligga fint i necessären.

 

För övrigt.. Den här dagen. Har det inte hänt så jätte mycket, var till skolan och stod i köket och gjorde någon laxrätt till lunchen, samma imorgon men då har vi ettor med oss, och jag vet precis vad som ska göras så då går det både lättare och fortare. Kanske hinner man med tåget som går halv två. Och fredag är det imorgon! Underbart. Och som vanligt blir det en lugn helg och den här helgen ska jag verkligen ta tag i pluggandet och göra klart saker!

Nej, jag ska duscha och sedan sova i bäddsoffan tillsammans med min lilla goding där nere. Godnatt!


100505

Sitter är och lyssnar på en låt jag konstigt nog har fastnat för, en låt som min lillebror har spelat på maxvolym, i veckor, där nere i källaren. Jag undrar om det är själva melodin i bakgrunden som gör hela låten.. Om och om spelar jag den, antagligen för att jag har för dålig fantasi för att komma på andra låtnamn.
Henok Achido - High on life (When the drugs don't work)Annars då? Jo, jag lever. Det är mycket saker som går upp och ner. Som vanligt så tar väl läxor och annat skit upp den mesta tiden man får över efter skolan. som tur är så har jag ju min lilla älskade Fredrik som fins vid min sida nästan dygnet runt!
Mamma har ju flyttat til ett annat hus nu, så man är väl över ibland och kollar hur det går för henne med all "renovering" om man nu kan kalla det så, kanske är för tidigt än. Och kanske ska Jennie flytta hem, själv så tar jag inte det så allvarligt även om det förmodligen är det, men jag kan inte rikigt förstå det. men jag hoppas på att hon flyttar hem och tar sin lilla familj med sig. Men vi får väl se vad som händer, tiden får visa allt. Just dom orden har jag lust att säga till vissa saker nu, att tiden visar allt. Allt sånt här känns just nu bara för mycket och jag känner mig lite kliven nr det gäller vissa saker. Jag tänkte inte gå in på något utan bara ville säga det.

Justja, jag gick ju en intensivkurs nyss, körkortet för tusan! Jag ska allt ha det där körkortet.. Jag ska, jag ska! Två tjejer i min klass fick det igår och man känner verkligen avundsjukan, men ändå kan jag inte riktgit förstå.. Att vi? Småtjejerna i klassen ska ha körkort. Nu? I år? Knäppt, men roligt! :) Men nu är det väl bara att plugga.. PLUGGA PLUGGA. För jag ska fan ha det. Ja.

Nej, jag orkar inte skriva mer. Ska sätta mig och plugga lite tills Fredrik kommer. Puss o kram o hej

100502

Måste skriva in ett citat,
"Ångra aldrig det som fick dig att le"
Tyckte att det var fint sagt, det är mycket man inte ska ångra som många kanske gör. Så länge man ler så är det väl bra? Glad ska man vara! :)

Hinner inte skriva mer, ska duscha och åka ner på ica och köpa en "överraskning" till fredrik innan han vaknar till liv för idag. Hejs!

RSS 2.0