100309

Jag blev kär, eller något liknande.. Men vem kan motstå att mysa i en sån här?
Och jag kan inte se någon som har en sån här stil heller. Så mysig!


och.. jag skulle inte säga nej till den här heller


GODNATT

100309

Jag vet då aldrig hur jag ska börja ett inlägg här, det är alltid lika svårt för jag ahr inget att berätta.
jo, det har jag visst. För er som bryr er om mina "i-lands-problem" som Fredrik kallar dom så har jag nåot att berätta. Jag fick nog av mina ögonbryn idag så jag rakade av dom, eller nej. Bort dom, säger man..
Och jag skojade där. Men jag fick faktist nog av dom, och skulle försöka forma dom lite. Men insåg att jag hade inte min noppare med mig, så jag var duktig och tog en rakhyvel. Bra Marie, bra val. Och det blev inte så mycket skillnad förutom att jag har jävligt ont på huden, där dom ofärgade ögonbrynshåren suttit. Haha. Såå ja, vad kan man säga? "i-land-problem"!

Håller faktist på att komma ikapp i skolan just nu och det känns fantastiskt. Jag känner ingen press alls utan Svenskan som jag har kvar ska jag göra med ro, eftersom det inte verar behöva vara klart påett tag. Och hotell kan jag sitta och göra lite varje dag. Jag har bild att göra, med ligger rätt okej till där ändå tror jag. Lite efter, men det är så. Får skylla på praktiken! Och så samhäll, vi fick väl reda på idag att vi ska ha prov ändå. Åh, äntligen! Eller inte.. Men ja. Det är snart påsklov ju!! Man ska väl inte klaga. :)

Är hemma hos mamma ikväll. Har bara suttit och glott på tvskärmen och ätit massa onyttigt. Fredrik jobbar inatt så vi har en natt ifrån varandra. Det blir mycket så nu när han börjat jobba, men man får väl se det positiva i det också. Jag kan se positivt i det, det är nyttigt i förhållandet och jag får chansen att umgås med min familj på den tiden och även ha lite tid för mig själv ibland. Sen finns det ju såklart dom dagarna man inte alls känner så och bara vill ligga och kramas, men det får man längta tilldå istället. :)

och har fått för mig att jag ska börja simma, jag köpte mig ett par glasögon sist jag simmade och funderar på en baddräkt. ingen sån där ful, utan mer en.. sån här!


mer än så har jag inte att säga. Jag tackar mina underbara vänner för att dom finns!
Tack o hej

100305

Jaha, nehej. Var och simmade som sagt och visst känns det direkt att man är otränad. Önskar att jag får träningsvärk imorgon efter dom få längderna. Fick många goda skratt tillsammans med tjejerna och jag insåg att vi kanske borde umgås mer på fritiden också, inte bara i skolan. Skönt med lite variation! :)

Jag och min lilla killa skulle ju riva tapeter, men efter att vi kommit från vansbro så fastnade vi i Noret, med en väldigt nyttig pizza, not.., och lite myspys. Och ja, nu är vi hemma igen och klockan är nio så jag är tveksam övdr ifall vi komer riva tapeter, med proppfulla magsäckar.
Om jag själv får välja så står jag över.

Eftersom jag är själv på söndag, pga att fredrik jobbar så kanske Idah kommer över till mig, hoppas jag. Har inte ens frågat henne än, hon kanske åker tillbaka till Falun då. Men det skulle vara mysigt isf, en film och lite popcorn kanske? hon kan väl inte motstå det.. Det kan inte jag iaf.

Nej, nu ska jag supa mig jävligt full och hoppas på baksmälla imorgon, fantastiskt!
haaahaaaahaaaaaaaaa.. Hej

100305

Jaha, nehej. Vad ska man säga? Trycka ur sig något över huvud taget? Njae, ingen lust med det faktist. Kollade på mitt tidigare inlägg.. kanske fick folk en uppfattning om att jag var deppig. Men jag kan säga det, tvärt om. Jag har det bra som jag har det nu och högstadiet var som det var. Jag är inte missnöjd och jag ängrar ingenting och inte längre ledsen över vad som hänt. Ja, jag erkänner. Jag har varit ledsen över det, men mmm.. vad ska man säga? Känner bara att vissa är skrattretande.

Nog om det. Och över till annat, det finns så komiska människor som man bara inte orkar med och jag kan inte förstå hur man kunnat lita på vissa människor? Varför gjorde man det egentligen? Kanske för att man trodde att det var riktiga vänner? Haha. Ja, dumt av mig. Jag tar på mig skulden!

Va irriterad jag känner mig, skrattretande irriterad. Men jag ska sluta.
Idag ska det nog hända lite iaf, hoppas jag. Ska och simma en vända med Linda, Julia och Sofie senare. Och förhoppningsvis så ska min man och jag riva tapeter lite senare och kanske ta en klunkt alkohol eller två. Det skadar väl inte? Helt själva? Haha.

Nej, om jag ska ta och pilla honom under armen och åka till Noret och käka nu då. Hej!

jag blickar tillbaka

Och trots att mycket inte alls är som det var då så kan jag inte låta bli att lägga upp det här. Jag satt här i min ensamhet idag och kollade på bilder som Idah har på bilddagboken, sen bland annat 2007. Och kolla, vad jag hittade. Och jag hade inte förväntat mig annat heller. Många gånger under timmarna som jag antar att det tog att kolla igenom korten så fick jag många skratt och fnissningar ur mig. Här, för mig själv. En stund var jag nära att börja gråta, för ändå om jag har "lämnat" allt bakom mig, om man nu kan säga så. Så var det ändå en jävligt rolig tid. Och inte nog med det, jäklar så blondt hår jag hade!



Ja, nej. Vad ska man säga. Det är alltid roligt med kort, så man kan kolla tillbaka. Jag ska nog ha den här bloggen kvar hela livet, så kan jag visa mina barn dom här korten sen.

Tråkigt är väl att vi inte håller ihop längre, den enda jag har kontakt med är Idah. Det som hände med Johanna kan jag bara sucka och ibland skratta åt, men det är väl så. Efter alla år tillsammans så kanske det var tid att lämna varandra, vad vet jag. Allt kanske har en mening.

Och Julia, jag känner att vi bara rann ut i sanden. Och jag kan ta på mig halva skulden till det. Det är tråkigt att det är som det är, för vi hade roligt tillsammans, flixen.

Oj, det blev långt det här.. Jag kan kanske fortsätta i evigheter och bara skriva om det som varit. Men som sagt, tråkigt är det. Men det är såhär det är, och det är såhär vi lever nu. Vem vet vad som händer om några timmar, några dagar, några månader, några år. Jag får väl önska er lycka till med allt iaf!

Men min lilla Idah, henne har jag allt kvar. Och Fille finns också kvar där på en kant även om vi inte ses så ofta. Men som sagt, min älskade Idah. Om du bara visste vad du betyder mycket för mig! Alla borde få ha en bästa vän, en sån tur jag har.. Att få ha en bästa vän..
En som man kan berätta allt för utan att behöva känna sig otrygg på något sätt.
En vän man kan skratta med, som man kan dela åsikter med,
som man kan disskutera med, som man kan sitta tyst med utan att det ska bli konstigt,
som man kan krypa in i ett täcke med och knapra på en karamell eller så,
en vän som man kan slappna av med och bara vara sig själv.
Jag hoppas Idah, att vi alltid kommer hålla kontakt med varandra och
uppdatera varandra om vad som händer i våra liv. Du är en helt fantastisk människa!


Det blev mycket nu, konstigt. Hade inte ens tänkte skriva något i det här inlägget. Men siddu, hur mycket som helst. Nu tackar jag för mig och säger godnatt.
Imorgon är en ny dag då jag ska träffa Idah och Johan, gå ut och käka kanske eller något liknande.
Och jag måste tillägga att efter en dag, helt själv.. Från att jag vaknade. Så skulle det inte sitta fel om Fredrik hade kommit hem nu. Jag saknar honom lite i smyg, fast jag har fördbjudit mig själv att göra det nu, eftersom det bara är ett dygn vi är ifrån varandra. Haha.
Fick religionen klar idag, har tre daker kvar nu som ska göras när det handlar om skolarbeten. Höll på med mitt CV idag också, usch! OCh gjort pannacotta, fast jag vet inte om den blev lyckad. Jag orkade inte känna efter riktigt :D Haft en tvkväll för mig själv och bara slappat! Skön dag, med fint väder fast jag höll på att blåsa bort när jag var ute och gick. :o Men glatt humör ändå. Skönt. Hoppas på att vakna med det imorgon också. Inga onödiga drömmar nu tack.. Som jag brukar ha. :S konstiga. Jaja, GODNATT

100302

Dagens humör: Rätt glad, tror jag. Inte jätte glad, men solen är framme, det gör saker bättre

Dagens mående:
Med tanke på att jag är ensam så mår jag bra. Ja, Jag mår bra!

Dagens borde:
Plugga klart allt, det kommer aldrig hända

Dagens frisyr:
Uppsatt i en toffs

Dagens smink:
Fuskade med att tvätta av det igår, så det är gårdagens smink

Dagens klädsel:
Leggings & en grå tröja med svarta blommor på

Dagens planer:
Tvätta, diska, plugga och kanske städa lite

Dagens vill ha:
Godis, typ.. djungelvrål

Dagens fundering:
Om jag ska göra Pannacotta eller inte. får äta det själv isf, haha.

Dagens beroende:
Musik

Dagens tråkigaste:
att jag inte kan ringa Fredde om jag känner för det, idag är det han som ringer mig. :P

Dagens längtan:
Västerås, vilket innebär Systrarna, Mooá svågers, Doris, Barnen o själva stället

Dagens superlängtan:
Idah-time saknar jag och även en rolig kväll med massa vänner

Dagens tidning:
Drömde om att jag hade fått en ny tidning, men det blir väl FaluKuriren då.

Dagens låt:
Allt som får mig på bra humör, städmusik på hög volym. Låten just nu är, The Shangri-Las - Leader of the park


<3

Ja, jag gratulerar än en gång min far då, världens bästa pappa.
Hittade en söt bild.. haha.

och så min mamma, min äslakde fantastiska mamma,
min vackra mamma och även det bästa jag har.
jag älskar dig, mer än allt annat. mamma


100301

Pappas födelsedag idag, får väl se om man har råd att ge någon present.
Sitter hemma hos mamma just nu och fördriver tiden tills pappa kommer hem så vi kan lyfta våra rövar ut till bilen och åka till Borlänge. En snabbis, men ett par byxor kanske ska köpas.. om dom passar vill säga.
Men det är några timmar kvar, så jag får roa mig med bloggandet så länge.

Satt och kollade tillbaka på lite inlägg jag skrivit förut, det känns som att jag skrev mycket i gåtor ibland. Men det jag känner mer just nu är hur mycket jag saknar idah. Förhoppningsvis får vi tid för varandra under veckan och det ska bli skönt med lite tjejsnack igen. Alla borde få ha en vän som henne, min lilla Idah.

Drar en suck och tänker tillbaka på någonting, men vad? Jag ser ingen bild framför mig, jag har inga ord i huvudet. Men ändå drar jag en suck för att något känns konstigt. Förmodligen är det saknaden av Idah som fick mig så dyster.. Ja, jag antar det.
Man tänker sig vänner, jag tänker på mina vänner. Jag vet att jag tappat många och ibland känns det som att jag bara tappar fler. Men innerst inne kanske jag vet att jag har dom nära och kära kvar. Jag har dom människorna i mitt liv som jag litar på, som jag har roligt med, som jag kan slappna av med. Kan jag begära mer? något jag säger till mig själv är att jag ska spendera mer tid med dom, men när? Det känns som att dagarna bara rinner förbi och ingenting händer. Om helgerna blir det inte så, för då är då i alla fall jag så trött att jag bara vill ligga i soffan. Oftast iaf.
Men till dom som tar åt sig och vet vilka dom är som är dom närmaste så ska ni veta att jag saknar att spendera tid med er och att jag ska skärpa mig.. Men allt blir lättare när snön är borta. :P

Nej fy fan, nu blev jag bara ännu mer dyster. Så jag lägger ner nu, lika bra.
Jag slår mig ihop med Lars Winnebäck en stund till. :)
Hej!

RSS 2.0