<3


du är vacker, min kära. jag tycker mycket om dig, min kära.
du får mig att känna trygghet, min kära. du är min, min kära.
och du tar mig för den jag är, tack.. min kära.


100211

Citerar från det som sades på tv för några sekunder sedan, "Härregud va fort tiden går"
och det kan jag håll med om, ibland. I alla fall när det gäller bloggen, och skrivandet här. Känns som att jag inte skrivit på evigheter, men jag har nog inget speciellt att skriva om. Det har jag aldrig.
Men praktiken har blivit bättre, nu har man kommit in i rutinerna och man vet lite mer vart allt finns, vad man kan göra och inte göra, man försöker läsa sig vissa dialekter. och i Food Corten vore det bra om man hade haft en kurs i danska.. Danska! Hur förstår man danska? Det är omöjligt, jag förstår inte.. Jag förstår typ aldrig. Inte ett ord, kanske något. Men det är inte många.

Sitter just nu och har lite huvudvärk. Väntar på att Vinterspelen i Åre ska börja, om det nu var så det hette. Har packat ihop lite kläder till hemfärden på lördag. nästa vecka flyttar vi ut igen.. Det har gått fort ändå, om man ser tillbaka på allt. men det är en vecka kvar! Och den veckan innebär sovmorgon för jag har praktik på kvällen, måndag-tordag. Kan det lbi bättre? En kort vecka!

det jag tänkte skriva här var att jag satt och tänkte för ett tag sen på hur bra och fina vänner jag har. Vad värdefulla dom egentligen är! man blir glad när man tänkte på det. dom som finns där hela tiden, känslan av att bara veta att det finns vänner i ens liv fast man inte alltid umgås med dom på fritiden.
För på fritiden så går min tid åt till att spendera med min fina pojkvän, han som får mig att känna kärlek och han som har dom där armarna där jag alltid känner mig trygg. Trots att vi inte kan hålla sams jämt Fredrik så hoppas jag att du förstår att jag älskar dig, precis för den du är.

Alla hjärtans dag på Söndag.. Sitter och klurar lite på vad jag och Fredde ska hitta på då. Middag kanske? Går ut kanske? Hm.

måste skriva ner att jag och simon sitter och tittar på Biggest Looser, vilka sjuka vikter som dom tappar.. Vart tar fettet vägen? Vart tar det huden vägen som allt fett levat i? Det borde ju hänga? eller så är det vi som är dumma bara..
Det är gripande, så simon lägger en kommentar som "Naaaaaw..." och byter kanal! haha.

nej, tack o hej.

RSS 2.0