Info & Layout

Hej och hå. Info & Layout-lektion nu, det är seeeeegt. Och på tal om seeeeegt så var då jag fruktansvärt seg imorse, det vill jag lova. Det känns att man ställt om klockan i helgen. Men nu är det sommartid, så man ska väl inte klaga. Satt och tänkte på hur mycket jag vill ha sommar. Slippa ha massa jackor och skit på sig, kunna ligga i solen och bara vara, dagarna igenom. Kunna gå i gräset och sedan över stora vägen och känna den torra asfalten under ballerina-skorna. Mmmh, så mysigt :)

Jag fick en ny väska av syrran i helgen, hon sa tidigare att det var en överraskning som väntade på mig i hallstahammar. Och det var en väska. Fint det! :) och som sagt.. jag är blond.. ;o

Puss på Kenny*

blondie

Var i västerås med mamma över helgen, myspys.
Syrran fick för sig att färga håret på mig, och visst blev det väl färgning.
Fyra olika blonderingar igår, ajaj. Och en till idag. Haha.
Ändå inget bra resultat. "pippi-GUL" och så eftr det blå-vit istället.
Fy! Så nu blir det mössa tills på torsdag.. :o

Blä för färgning. Nu blir det hårinpackning. Stackars hår! :(

lars winnerbäck, lördag, nummer 14

du ger mitt huvud tjockt med tankar
du gör mig lugn på något konstigt sätt
det dunkar i kroppen av känslor
goda som onda
det bubblar i mig
är det lycka eller sorg?
känner jag för att gråta eller skratta?
känner jag för att stå still eller springa?
känner jag för att slåss eller kramas?

det bubblar av känslor i mig när du sjunger
ibland vet jag inte vad jag ska göra
men du får mitt huvud att bli tjockt av tankar


:(

Mhm. Hade väl ställt in mig på att jag skulle åka till Falun imorgon, festa och ha kul med Johanna och Julia. Men nu sket det sig, jag har bara 80 kronor så jag tar mig varken dit eller hem, jag kan inte köpa något att dricka, inte äta heller för den delen. Så värdelöst! Det var kanske inte det största problemet. Största problemet är väl att jag kommer dit så sent för att jag inte får sluta tidigare, utan måste vara med på idrotten. simning.. igen! Inget jag ser fram emot. Hade det idag, det gick bra. Räddade en orange docka från att drunkna, ha-ha.

Folk ska till Falun imorgon. Och Folk ska till Malung på studentfest. Själv ska jag vara hemma hos mamma och ta en lugn kväll då "för en gång skull".

Hoppas på att kunna träffa Johanna på Lördag, om hon har tid. Kanske Julia också har det? Puss på musa

Inget mer att säga, praktiken på La Scala var väl okej, kunde ju varit bättre. Men äh, det kvittar. Tillbaka till skolan, till klassen och dom vardagliga rutinerna. Väldigt skönt måste jag säga! Tack för mig.

RSS 2.0