091231

Sista dagen på året. Egentligen förstår jag inte varför man firar, men ändå så gör jag det. Man firar väl in det nya året? Man hoppas varje år på att det ska bli ett bra år? Men vilket år är felfritt? Inget. Om det ens finns en dag som är felfri. Kanske?

Jag får nästan en klump i magen när jag sitter och kollar på facebook nu. De flesta verkar vara laddade inför ikväll och dom ska ut och ha roligt och fira. Varför gör inte jag det? Egentligen vet jag att det inte är så viktigt att fira. Men det skulle vara väldigt roligt att få gå ut med sina vänner. Få gå ut och ha roligt och bara släppa loss allt man har i kroppen och i huvudet.
Malung skulle vara roligt, som jag skrev igår. Få åka dit och träffa vännerna man har där och bara roa sig. Men varför skulle jag? Jag som aldrig annars är ut? Så känner jag typ. Jag känner mig fan skit tråkig. Usch så tråkigt. Men jag ska väl sitta hemma ikväll, se på tv och vara glad över att man inte är bakis som dom andra förmodligen är imorgon.
Det är väl enda fördelen. Och Fredrik lipper oroa sig för att jag råkar ut för något, som han säger att han gör. Det är väl så det ska vara. :)

Ska gå över till Idah och Tobbe en vända sen. Sitter och väntar på maten bara, så ska jag ta en dusch och sen en tripp över till dom.

Nej, man ska inte vara deppig för att man inte ska ut på nyår. Tänk på mycket hemskt det kan hända. Så ni som ska ut i kväll, ta hand om varandra och lämna ingen ensam. Och se upp för raketerna som smäller, ni kan få någon i ansiktet, vem vet.. Se upp bara :)
En myskväll blir bra ändå, ja!

gott nytt år.

091230

Sitter här och känner mig lite tom. Har ingen ork alls idag.
Magen värker, men inte den gamla vanliga. bara en sån där "vanlig" värk man får en gång i månaden. Konstig värk det där. Jag har även myror i fingrarna, känns skumt när jag skriver faktist.

Ska väl åka hem till Mamma idag, antar jag. Vi får inte igång på bilen, men hon kanske hämtar mig. Har egentligen ingen lust alls att åka dit, men det är väl så ibland. Fredrik kan inte följa med heller för han ska jobba imorgon. Och imorgon är det nyårsafton.. Jippi.. Eller inte, nej. Jag vet inte vad jag ska göra, eller hur jag ska göra. Om det blir så att jag går ut så ska det inte bli mycket drickande iaf, jag ska ha en lugn kväll, nästan helt utan alkohol. Räcker med någon cider att smutta på kanske, eller bara ett vinglas. Jag känner hur det inte frestar alls med att dricka. Egentligen vill jag faktist till Malung imorgon. Åka dit och ha riktigt roligt med vänner, men så blir det inte.. Men det skulle vara trevligt. Som förut när man var ut och hade roligt med dom, johanna, linnea och hennes "limaflickor", ellie m.fl. Om inte annat Lotta.
Jag saknar Lotta lite faktist. Jag saknar rätt många. Och någon jag saknar allra mest är nog Idah. Min fina, älskade vän Idah. Vi har inte pratat på jätte länge och det känns förjävligt. Kanske får jag skicka iväg något sms senare och höra om hon är hos Tobbe. Kanske går amn ver dit en vända ikväll isf. Eller imorgon? Förmodligen så ska dom t i vansbro, så man kanske trippar till dom innan dom springer åt något annat håll. Jag vet inte, vi får se. :)

Jaja.. Nu orkar jag inte skriva mer, tack o heeej

091227

Har syskonen hemma, fick lite julklappar igår och sådär. Jag fick skorna jag inte hade råd att köpa i Västerås när jag var där sist. Nöjd!
Fredrik jobbar inatt, tråkigt. Men vi får roa oss här hemma. Höra hur telefonen ringer gång på gång, ligga på soffan och bara glo i väggen. Vad annat kan man göra?
För första gången på några månader så kommer jag sova hemma i Vansbri inatt, det var länge sedan sist.
Magen har fått något fnatt för sig också, aldrig haft så ont förr. Måste väl klaga på någonting, så det får bli magen. Förstoppning den här gången? Skulle väl verkligen sitta fint, mh. åh så gott!

Har inte mycket att säga. Funderar lite över vad som händer på nyår också, för en gångs skull kanske man borde ta sig ut? Bara lite? Fortsätter magen såhär så lär det inte bli en rolig nyårsafton. Sen kan man fundera på varför  man ska få lov att dricka också. Eller få lov.. det behöver man inte. Men varför dricka? Varför dricka sprit? Det ställer väl oftast till med skit. Sprit.. Alkohol.. Vad finns det för bra i det?

Nej, tackar för mig. Hehj

jag hade en julafton

Jag hade en julafton i Noret igår. Jätte mysig! God mat, små barn sprang runt, fick fina paket och kände faktist att det var jul. Jag brukar inte gilla jul, okej. Jag gillar inte julen. Men det var mysigt och jag är jätte nöjd.
Det var meningen att jag och min man skulle fira julafton i Vansbro imorgon, men det blir på söndag. och Fredde ska jobba då så han kanske inte ens får vara med. Känns tråkigt isf. Hoppas på att han kan vara med, annars får jag träffa hela familjen själv då. Och det har jag då gort förr, så det blir inget nytt. Haha. ;) Kanske ska man sova hemma den natten? Eller här i huset helt själv? Åh nej, det känns inte frestande direkt.





och så den finaste av dom alla...
snygg? ja

091219

Västerås, ja.
Gårdagen gick tiden mestadels åt att sitta på tåget hit. När vi väl kom fram blev det kinamat och senare film.
Har äntligen fått träffat barnen och Roger igen. Mycket behövligt.

Lördag.. Idag.. Vaknade halv tio, blev så småning om hämtad av Hanna och Johan. Sa hejdå till Jennie, ser dom om en vecka igen. Tack och lov! Åkte med Hanna till Västerås och började våran shoppingdag med en fika. Efter det blev det julklappar inköpta och nu senare på kvällen har vi sett en dålig film och käkat Tacos, suttit och pratat och bara tagit det lugnt!

Imorgon åker vi hem igen, jag och min kära broder. Halv tre går tåget och min kära älskade ska hämta oss i Djurås!
Nu blir det godnatt. Hej

091218

Springer just nu runt i huset här, helt ensam och plockar ihop saker.
Jag tar min lillebror med mig och åker till Västerås 14.21!
Har funderat lite fram och tillbaka ifall jag skulle åka och kom fram till att
det är nog lika bra. Ångest har jag över att jag lovat Idah att gå ut med henne ikväll.
Men det är jullov snart så det får vi nog fler tillfällen till.

Har inte varit i skolanpå två dagar nu, igen.. Ja, jag vet. Jag är duktig på att skolka.
För något år sedan trodde jag nog aldrig att jag skulle kunna göra det,
men så blev det inte. Jag blev kanske bäst i klassen på det?

Snö har det kommit och det var inte heller någon hit. Sommar och sol skulle vara en dröm just nu.
Är väldigt avis på Samuel och hans familj och åkte till Thailand i Onsdags. Tänk om man ändå fick en resa dit.. Tänk om man fick en resa för två, då skulle jag ta med min kära fredrik och bara njuta av värmen. Haha, nej, nu drömmer jag mig bort.

Nu ska jag ner och fixa med det sista, och invänta fredrik och min lillebror. Hej!


mysigt men förjävligt kallt


Man ska väl vara glad för allt man har? Jag är glad för allt jag har. Även om allt inte är som jag vill att det ska vara så måste jag nog vara glad. Glad för att man har det man har, vänner, färäldrar, syskon.. Tänk dom som inte har det jag har, som man brukar skämta till det "tänk på barnen i afrika". Gör det, dom kanske har det värre än du själv.
Ljuger jag för mig själv nu? Är jag dum mot mig själv nu? När något hemskt händer, kan det då vara så att det skulle kunna vara snäppet värre? När kan det inte bli värre?

Nu kommer fredrik! JAAAAAAAAAAAA <3

091216

Någon enstaka dag kvar i skolan nu, tungt som fan.
Har jätte mycket att göra men det händer inget.
Jag har ingen koncentration nu, tappade den.
Kanske igår? Kanske för flera veckor sedan?

Imorgon ska vi städa i köket och det är väl inget man ser fram emot.
På fredag blir det nog något tjaffs som inte ens är värt att gå till skolan för.
Slutar den 22 dec, sent? Ja. Men vi slutar senare för att vi började senare efter sommarlovet.
Har något at göra i alla ämnen, men nej. Slår ner min feta röv här istället. Bra val!

Trots omständigheterna så fick jag ett gott skratt idag.
Och vem skrattade jag åt, jo Linda. Jag förstår inte att människan kan få mig att skratta så mycket. Tur det finns någon så rolig som hon ibland. Handboll var det, och jag vet inte om det var bollen som styrde Linda eller om det var Linda som styrde bollen?

Ja, nej.. Om man skulle äta kanske. Men vad?
Sitter och väntar på att Fredrik ska dyka upp här hemma så jag kanske får lite mat.
Eller om vi som vanligt åker till Noret och äter? Det är mysigt där. Jag gillar stämingen och familjen.

Ska inte gå in något sånt, ska inte gå in på något alls egentligen.
Kände som vanligt bara för att klicka på tangenterna lite.

Det är tufft nu, det blev tufft nu. Så man tar ett djupt andetag, biter sig i läppen och försöker hålla god min.

Hela huvudet håller på att sprängas av tankar, jag fåt ont i huvudet av tankar. Faktist är det inga allvarliga tanknar, utan mer.. "Undra varför just julia och sofie blev så nära vänner?", "undra hur många osm skulle komma på min begravning ifall jag dog hastigt?", "undra om det blir en grön vinter?".. Alltså. Tanknar, som spränger. Även om det inte är allvarliga tankar som sagt.. Haha. Tillslut får jag huvudvärk. Undra varöfr alla konstiga tankar kommer bara sådär?

Nu får det vara slut på tangent-tryckninar. Hej!

091212

Helg! äntligen. Vaknade precis, klockan är tio. Jag är rätt trött men det är för varmt i rummet för att jag ska orka ligga kvar en timme till eller så. Dagen idag kommer nog vara full. Vansbro blir det, kanske sova där inatt? Syrran är hemma över helgen. Ska försöka fjeska in mig lite hos Fredrik så vi kan åka till Noret en vända. Till svärföräldrarna och hundrarna.
Drömde en hemsk dröm inatt, om en av hundarna. Det var julbord, såklart. Så var det en äldre man som satt bredvid mig som saknade sin hund, själv satt jag och åt en bit av en hund.. Vilket senare visade sig att det var från hans hund. Hunden kom in skjutsande, levande men styckad? Och mannen bredvid mig blev så glad att han hoppade över bordet och började kela med den halvt levande hunden, som såg ut som Lady.. En av hundarna i Noret.
Efter att jag insett att hunden var styckad och inte skulle leva mycket mer så gick jag fram coh pussade hunden "hejdå". Började gråta och vaknade sedan gråtandes. Toppen!

Bra start på dagen, eller inte!

Nu ska jag ner och kolla över vad som behöver pluggas. Hej!

F <3


091210

Började dagen med en dusch och sitter just nu med blött hår och äter en god frukost. Förhoppningsvis kommer den här dagen bli bättre, jag hoppas det. Gårdagen var jobbig. Jag kunde inte sluta stöda mig på vissa saker. Inget jag tänker gå in på, men det är bara att bita ihop och hålla minen ibland.
Tåget går om lie mindre än en timme så jag ska strax göra iordning det sista. Jag och min kära grupp ska vara i köket idag, känns som att det kommer bli rätt så kul iaf.. Man får väl hoppas på det bästa.
Men jag kan garantera er om att jag kommer vara totalt slut i kroppen efter den här veckan, kände det redan igår. Så det blir en lugn helg, som alltid annars. :) Om inte Borlänge kanske..
och just det, det här är första veckan på länge (säkert månader) som jag är i skolan en hel vecka. En full veka, utan att vara borta en dag. Har under den senaste tiden varit borta från skolan minst en dag i veckan. Ändrig på det! Jullov snart, underbart. Kanske tar en tripp till Västerås då. Får se då :)

Kort från i tisdags var det jag skulle lägga upp, okejdå.. några då. Senare ikväll kanske!


091208

Första dagen på julbordet avklarad, haft en bra kväll. Lite långtråkig, men det gör inget med det sällskapet jag har i klassen. Kan lägga upp några bilder vi tog under kvällen.. Men dom bilderna kan visas imorgon ist.
Hm, har inte mycket att säga. Fått några skratt idag, klippte mig imorse, börjar bli van frillan redan nu. Insåg att det inte var så mycket som blev avklippt iaf, vilket ändå känns lite tråkigt, skulle kunna klippt mer..


Sänder en tanke... flera tankar.. till Filip och hans familj.
Det är sjukt hur oväntade saker kan hända.
Stor kram på dig filip!


Nu är det tomt i huvudet, sitter bara och stirrar in i högtalaren.
Så jag avslutar, hej..

091208

Klippt och skuren, hm. Blir man någonsinn nöjd när man klipper sig?
Undra varför det är så, att man aldrig blir helt nöjd utan stör sig alltid på något med klippningen.
Konstigt det där, hoppas på att håret fortsätter växa bara.
Skulle vara lite smått hemskt om det slutade göra det nu,
bara för att jag än en gång är missnöjd.
Man vänjer sig, jag ska allt hitta på ett knep.

Idag och resen av veckan så har vi sovmorgon.
Julbord, julbord.. Kul, kul, kul.
Börjar ett eller två om dagarna och det känns bra!
Få sovmorgon och kunna ta det lugnt på morgonen.
Tåget går om en och en halv timme så innan dess ska jag
fixa iordning allt och laga något att äta.

Tomteluvor på huvudet ikväll, jag ser fram emot julbord.
Nu.. käk!

091205

Helt slut i kroppen, förstår inte. Enda svaret jag hittar på den frågan är att det är pga vädret. Dystert väder. Men det ska inte få hindra mig från att ta en promenad dag, hoppas jag. Känner för att få lite frisk luft så jag och Freddemannen kanske tar med oss någon hund senare idag och kryper fram i snön lite.
Snö, så hemskt.

Annars så ska vi ta och äta lite pizza som jag förstod det. Och senare ikväll ska vi åka till Vansbro, ska ta och färga håret lite och umgås med mamma och pappa.

För övrigt finns det inget mer att säga, hej!

winner, winner, winnerbäck

f.k


jag älskar att skratta med dig



091202

Hemma idag, har en hemsk värk i armen igår.
Ett tag trodde jag nästan att den skulle ramla av så fort jag rörde på den.
Så ont att jag kände mig handikappad och faktist skrattade åt mig själv emellan åt.
Haha. Ja, men idag är det bättre. Lite, lite smått snuvig i näsan. Märks knappt.
Kanske slipper bli sjuk av den?

Imorgon är det bio, det kostar pengar.
Måste köpa julklappar, det kostar pengar.
Men julklapparna blir bara till Fredrik och hans föräldrar. :)
Som tur är så har vi inte julklappar i min familj.
Men i "min andra", verkar det som ;)

Satt här och kollade runt lite och inser att jag kanske borde sluta med det.
Jag blir bara irriterad tillslut, jag klarar inte av att se det där vissa människor skriver.
Blir människor bättre i andras ögon är dom skriver
"saknar dig, sötaste, bästa du", när dom knappt känner personerna dom skriver det till?
Nej, jag tycker att ni är pinsamma.

Ska åka och äta, sen måste det nog pluggas lite. :(

Hej

091201

Första december, hjälp mig. Snart ett nytt år, så skönt!
Mycket under 2009 har varit hemskt känns det som.

Skolan är jobbig nu, det är alldeles för mycket.
Allt kommer nu, i slutet, innan jul.
Och jag fick en enorm klump i magen idag när vi fick reda
på att vi ska göra en muntlig redovisning i svenskan.
Det är det värsta jag vet, och jag skulle nog helt ärligt kunna
tuppa av när jag står inför folk.

Tog svin-sprutan idag. Det stack till, det var en obehaglig känsla när svinet sprutades in och efter fem minuter började jag bli lite smått öm i armen. Linda och Julia sa "vänta du bara, det kommer bli värre. Du komemr inte kunna sova på armen inatt". Dom har nog rätt, jag kans nart inte röra armen. Och det lär väl betyda att jag inte kommer kunna sova påden heller. Njae, det ömmar!

Har naturkunskapsprov imorgon och det bådar inte gott eller vad man nu brukar säga. Jag har nästan inte tränat på någonting och faktist så har jag svårt för även naturkunskap. Celler? Druvsocker? Ekologi? Nej usch, värsta lektionen är nog naturkunskap faktist.
Antingen ska jag sätta mig och plugga natur, eller så struntar jag i det och låter bli att göra provet imorgon. Sätter mig nog med psykologin istället? eller idrottsarbetet? svenskan kanske? eller samhällskunskapen?
det är som sagt mycket nu. drygt!

Tar och lyssnar på Lars winnerbäck istället, han ger mig ett lugn.
Och eftersom Fredrik är borta nu i någon timme så kan jag ha hög volym.
Det går inte annars.. Han hatar Lasse.. Hur man nu kan få för sig att göra det?
Tack o hej


RSS 2.0