Höst!

Hösten, hösten, hösten. Jag tror alla har något som dom tycker om när det gäller hösten. Det har i alla fall jag, jag nästan älskar hur det ser ut när man kommer ut. Lövens alla färger. Det är det bästa. Man går i lite varmare kläder och ser lite lagom mysig ut. Resten som hösten innebär är inget jag jublar över. Det blir kallt och rått ute, sommaren försvinner och vintern är på väg. Vinter är inget för mig, men visst har det också sin fina sida. Men inte som hösten. Sommaren är allra finast. Men hösten. Jag säger bara det, titta bara på löven.



På tal om hösten så fick jag här om dagen ett sms, ett heligt kedjebrev såklart, men i det kedjebrevet så stod det om hur människor kan blir att känna sig ensamma när hösten smyger på, vilket kanske också är sant. för det blir mörkt, kallt och ensamt. Förra hösten blev så för mig i alla fall, det minns jag. Så genom det så kan jag påpeka att du alltid ska finnas för dina vänner, när dom behöver dig. Vilket också var något som stod i smset.



Jag lämnar det där nu och försöker istället berätta om min dag. Min dag som inte alls har varit speciellt givande eller vad man säger. Det har inte hänt mycket vill säga. Började med en tuff morgon när jag skulle ta mig ur sängen, vet inte när jag var så fruktansvärt trött sist. Kom upp halv åtta ungefär och cyklade till bussen kvart i åtta. Toffsen på huvudet, blandning mellan gårdagens smink och nytt påkletat, jeansen på och jag kände mig äcklig. Höhö. Kom till skolan och min grupp hade servering, tycker om min grupp. Stor del av den iaf, så sköna tjejer. Och Lotta, vilken stjärna, hon är så lik Ywette ibland också. Om att inte ens tala om Linnea T, också en stjärna. Ja, alla är nog en stjärna för sig! Serverade grupp A, som hade haft kk idag. Så vi serverade dom deras egna mat som dom gjort. Höll ju på att tappa allt en vända. Och jag och Julia H, som jag nästan tror har minst händer, skulle ta huvudrätterna och servera, såklart dom störta tallrikarna. Jaja, inget vi tappade iaf. Som tur var. Slutade klockan tre, kom hem fyra och tog det lugnt. Fem igen så åkte jag till optikern och gjorde en koll till övningskörningen. Det är min dag, resten av dagen har jag tagit det lugnt. Sitter och väntar på Idol så jag ska mysa med lite chips i knät. Och pojkarna sjunger ikväll, fint det!

Usch, nu får det räcka, har skrivit allt för mycket. Take care!

 

Time after time

Kort och gott

Dagens vill ha: klippning!
Dagens klädsel: konstig lila-randig tröja och svarta jeans
Dagens frisyr: utsläppt, som en slickad katt
Dagens händelse: skola och så träffa Johanna
Dagens låt: Mr. Rock and roll
Dagens saknad: det förflutna
Dagens dummaste: filip med stora bokstäver, för han följer inte med mig
Dagens sjuka: ont i magen
Dagens drog: ciggaretter
Dagens roligaste: johanna!
Dagens favorit: magnus betnér
Dagens köp: "kock-skor"
Dagens godis: toblerone
Dagens humör: avslappnad och positiv
Dagens ord: -



en till sak, jag saknar en person. en person jag inte får sakna. men jag saknar personen i hemlighet. jag saknar inte dig, och inte dig, och inte dig. så ingen behöver ta åt sig. för jag saknar nog en person, som ingen annan skulle kunna tro att jag saknade. ja, jag saknar faktist en person. jag säger inget mer än så idag..
fan för det!

söta lilla rara, underbara

Helgen har varit helt okej, hade egentligen varit lite kul att vara hemma eftersom Kim hade fest vilket inte är så ofta. men det kanske var tur att jag var borta, vem vet. Har som sagt haft en okej helg. Har varit helt slut i kroppen bara, vilket inte varit så roligt. Sov hos Hanna och Johan fredag till lördag. Åkte in på IKEA på lördagen, var även in på Hälla. Kikade lite lätt inne på H&M och sådär. Men hittade ingen scarf som jag ville ha. så när jag kom hem idag så satt jag mig och kollade på Ginatricot's hemsida. Hittade några som frestade mig iaf. Höhö. Får väl se när det blir Falun eller Borlänge igen, ifall man kanske hittar någon av dom där. Vem vet. Men det är väl omöjligt säkert.




Lördagen till söndagen, idag, så sov jag och mamma hos Jennie och Roger. Och Roger hade sina barn hemma också, Jason och Jennifer. Visst är det söta barn, helt underbara barn, men det blir tufft med dom i sin omgivning om man är såpass trött och slut som jag var. Efter att bara ha gått en kort vända på IKEA. Klockan halv åtta igår kväll så höll jag på att somna i soffan, idag funderar jag på varför jag inte gick och la mig då. Blev så att jag var uppe till två inatt ändå, såg på film med Roger. Braveheart! Även om jag inte hängde med i hela filmen, telefonen ringde hit och dit och sådär så ar den bra tyckte jag. :) Vaknade sent imorse och är nästan lika trött idag som igår, fast håller iofs inte på att somna just nu. Ganska pigg, så jag funderar på att ta en liten promenad faktist. Vore skönt.
Imorgon är det skola igen, vilket känns förbannat jobbigt. En hel vecka framför sig. Måste också köpa skor till köket imorgon. Drygt det med. Får se om jag möter Johanna vid station när hon kommer hem en vända imorgon, det ska jag väl göra. Vafan, saknar henne, så jag borde göra det. Nånå, nu ska jag gå ut och gå en runda på byn.

Kramkram!
 


måla eller åka bil?

Hojta. skoldagen var kort, men bra. Hade bara svenska och idrott. Kollade på film på svenskan och tog en cykeltur på idrotten, kunde det bli mer soft? och sen sluta klockan tolv pga halv studiedag. skönt! kom hem vid två, gick upp till smedbergs skolan med filip och lämnade idas telefon som jag "tagit hand om" hela dagen. Höhö. Gick hem och tog det lugnt ett tag, så ringer filip och säger att jag ska komma till Järna, och fort skulle det gå. Så sure, dit kom jag ju. Till slut iaf. Skulle dit och hjälpa honom att måla skåpluckor var det menigen, men så blev det inte. Har åkt bil med Angelica hela kvällen. Nås, Järna, Nås, Vansbro. Ja, ni vet. Men vansbro kommun, vad har det att erbjuda igentligen. Nothing!
Nog om det, hade en trevlig eftermiddag iaf. :)

Åker till Västerås imorgon. Måste sluta skolan tidigare för att ta ett-bussen hem. Så det blir ingen engelska och idrott för mig imorgon. Mamma kommer förmdligen och hämtar mig vid station när jag kommer, så åker vi till västerås direkt. Eller ja, västerås-hallstahammar, whatever. Skönt att komma bort över helgen.

tråkigt att man tänker som man gör ibland. :(
 
 

Popcorn och idol

Idag har jag gjort något som jag inte gjort på flra månader. Gissa vad? Jo, jag har umgåtts med Heidi. Kära Heidi. Det var så länge sen så jag knappt minns när det var sist. Ärligt talat så vet jag inte när det var sist. Vilket innebär att det är alldeles för länge sen. Jätte skönt att få träffa henne igen, prata igenom livet lite smått och bara vara. Köpte popcorn som vi satt och smaskade på när vi såg på Idol. Mysmyssss..

I skolan. Eller ja, skolan kan man inte säga, min skoldag har idag inte varit en vanlig skoldag utan den har varit ute i naturen. Uppe i Mora. Åkte buss dit i morse med HR 3 och 2. Delades in i grupper, så skulle vi sysselsätta oss med femkamp hela dagen. Inget som blev det roligaste i slutändan eftersom jag bara ville hem. Så bussresan hem blev kärlek sen. Annars har det varit en toppen dag, men otroligt fint väder.

Och min helg ska bli underbar, jag längtar..
Nu ska jag sova, godnatt gott folk.
 

angel in the night


jag saknar såna här stunder med min Johanna. 
satt nyss i telefon med henne och kände hur långt  
borta hon egentligen är, cirka tio mil. tio jävla mil har  
vi mellan oss. det är sjukt för så ska det vara nu i två år,  
tredje året har vi dubbelt så många mil mellan oss.  
det är tåkigt att man aldrig kan hitta på något speciellt i  
den här byn, för när du väl är hemma så gör vi inget. fast  
jag tror att vi båda skulle vilja göra så mycket. jag vill bara att  
du ska veta att jag saknar dig, och att all tid med dig är värdefull.
 
 
 
 
 

En dag full av solsken



Ja, kanske inte i humöret hela tiden, men i vädret. Riktigt fint höstväder. Lite svalt ute, men inte jätte svalt ändå. Solen på den knallblåa himlen. Finare kan det inte bli på hösten. Dagen har gått bra, den har varit lugn trots lite motgångar som t.ex att läsa en engelska-bok jag inte fattade ett piss av. Och sen en Lisra som man blir nervös på, och så en Andreas som är cp-störd. Haha. Ja, det är inte lätt inte. Hade iaf Mikrobiologi-provet idag, vilket faktist kändes bra. Eftersom jag svarade på 14 frågor av 15. Toppen toppen känns det faktist, för en gång skull. Så jag hoppas väl då på att det är rätt nu då, så det blir ett bra resultat av all pluggning jag lagt ner. Även om det kanske kunde varit mer. Haha. Blir en fortsatt lugn dag framför tvn skulle jag tro, i väntan på att Magnus Betnér ska visa sig i tv-rutan klockan fem i tio. Skönaste människan någonsin. Vilken stjärna. Nånå, från den ena saken til den andra så gjorde jag mig en misslyckas pankaka nyss. Hoppas på att den skulle bli okej iaf, men det visade sig att det gick åt ett helt annat håll. Den blev något av det äckigaste jag ätit. Haha! Pankaka med ostskivor på, och skinka som man har på mackor, sen vitpeppar, paprika krydda, aromat och sen hallonsylt, och gräddfil. Och så lite socker :o. Och av det så har jag bara en enda sak till att säga, prova det inte!

tändare

Som jag sa, en värdelös lördag. hemma, druckit vin i min ensamhet. hah, så patetiskt det lät. värdelösa förbannade lördag, upp tidigt imorse för att lyssna på nå järna skit, blev en okej dag ändå tills kvällen började närma sig. är folket inte i malung är dom i falun. hoppas dom har kul iaf. bråkat med mamma också, eftersom jag blir så tjurig över den här kvällen. så kommer hon med en kommentar "klockan är bara tio, ut och ha kul" Mh, visst. med vem fan då? jävla idioti vansbro.
men ja, sov inte mycket inatt. två timmar typ. vilket kanske också ger resultatet att jag är förbannad och less. och människor, eller människa. samma visa varje gång. åh, så sött och sen så salt. jag blir galen på allt nu, så jag ska gå och lägga mig. Klockan 22.47 på en lördag. Jippie. Jag vill vara i cp-malung.. eller någon annan stanns. Eller nej, Johanna ringde nu, och det är precis där jag vill vara. Hos henne. Min älskade Johanna..

Tack för mig.
 
 

Minut efter minut i skolan

Sitter här i skolan, har Hotell-lektion men fattar inte riktigt vad det är vi ska göra. Skulle in igen tjugo över. Tio minuter kvar. Får väl hemläxa då, lika bra. Har jag fattat det rätt så ska vi inreda ett eget hotellrum, typ. Orkar inte.
Annars sitter jag här och deppar över att jag förmodligen kommer få en värdelös helg. Ska folket inte till Malung, där det är marknad så ska dom till Falun på gymnasiefest. Och jag, nejnej, jag ska sitta hemma och ruttna bort med läxor framför mig om jag inte har annat att göra. Yesyes, så jävla roligt! Inte. Vill med Linda till Malung, men det går väl inte för då kommer jag väl inte hem därifrån. Jag vill ut, jag vill ha pengar, jag vill supa mig *-rak. Det är iaf det jag känner för just nu, sitter och bara blir mer och mer irriterad.

Nu har det gått tio minuter. Kanske en uppdatering senare. Hejs!

Mikrobiologi

Japp, Mikrobiologi är något jag har prov i på torsdag. Tur att det inte var igår. Har kollat lite på det idag, men vet ju knappt själv ifall jag har rätt svar. Jätte knepig bok vi har tycker jag, För svaren på studieuppgifterna framgår inte i boken. Man måste sitta och tänka i tusen år innan man själv kommer på en logisk förklaring. Eller något liknande. Får väl klla igenom det imorgon också. Hade uppdeling A- och B-grupperna idag. B hade servering, vilket ar ganksa skönt. Men trögt. Blir samma imorgon, fint det. Och så har vi kök nästa vecka ist. Det roliga i sklan just nu är att man blir och tycka bättre och bättre om människorna. Får mer och mer kontakt med dom känns det som. Men jag saknar mina tre, för mycket så jag ibland skulle kunna börja gråta på någon lektion. Det känns verkigen som om dom vore helt borta. Jag hatar det. Jag saknar dom.

Annars är det inget som händer, dagarna går trögt fram. Mår illa varje dag, förstår fortfarande inte vad det är. Hela magen värker på något konstigt sätt. Och huvudvärk har jag haft idag så hela huvudet hållt på att sprängas. Ena halvan av huvudet iaf.
Nu ska jag gå och sova, för magen värker och ryggen värker, och usch va synd det är om mig. Inte. Haha.

Kramkram

Utan fantasi, ingen rubrik

Jag kan börja med att berätta lite kort om gårdagen. Som till en stor del spenderades med Johanna. Gick på promenad på middagen, sen gick hon hem och la sig en vända. Så då kom Filip lite mot kvällen. Satt och drack lite vin och så. Jätte trevligt. Så kom johanna över och Filip drog till Stiin. Så jag och Johanna satt och ugglade vid matbordet med ett varsitt vinglas, satt och pratade om massa minnen man har från dom senaste åren. Vilka människor man umgåtts med, och gjort massa saker med. Så härlig tid. Runt halv tolv kom Sebban och Peo över och höll oss sällskap en vända. Sen drog Johanna hem, så jag följde med Filip och åkte raggar-rundor med honom och Sofia ist. Efter det bar det av hem till Tobbe Smedberg på efterfest. själv tyckte jag iaf att det var jätte trevligt, och roliga människor. :) Och såklart, efter det, tre inatt så åkte vi hem till Stiin. Sen gick jag hem, själv, i kylan och mörkret, halv fem inatt. Fyfasen.

Idag har det inte hänt myket mer än att Oskar har fyllt år, så vi har firat honom lite grann. Farmor, Farfar och Kerstin har varit här i flera timmar. Ätit middag och fikat ock sådär. Tog en liten promenad med Johanna efter att dom åkt hem.
När jag kommer hem igen är jag illamående som ett as, vilket jag nu varit i en timme. Illamående och snurrig. Det ger sig inte. Vad är det för fel? Fan också. Aldrig frisk någon jävla gång. Så nu ska jag sova, och hoppas ännu en gång på att vi inte har prov imorgon.. Hoppas, hoppas inte. för jag kan inte. :/


<3

Servering

Ja, det var en rolig med långsam dag idag. Vi i B-gruppen verkade komma ganksa nära varandra idag. Vilket kändes jätte bra. Massa skratt och trams. Själv samarbetade jag med Ellie, vilket funkade skit bra. Även om vi inte direkt var bäst på att duka. Haha. Hoppas på att det blir hon och jag i köket imorgon faktist. Hon är rolig den tjejen.
När jag kom hem idag var jag verkligen helt slut, somnade någon minut på soffan, som vanligt så ringer väl telefonen då man somnar, eller så kommer Kerstin och stör. Tur var det kanske att telefonen ringde den här gången, så jag satt mig upp och gjorde Livsmedels-plugg ist. Har prov nästa vecka och jag akn ingenting. Vilket inte alls är bra. Fan. Jaja, mycket mer har jag inte att säga. Skoan som gäller nu antar jag, fast inte just nu. för nu är det sova som ska bli huvudpunkten.

Godnatt!

Flickan och kråkan

Efter att jag suttit och varit nedstämd igår över att jag idag skulle gå upp tidigt och åka till skolan, så insåg jag idag att det kanske var det som behövdes. Lite skratt med tjejer i klassen och slippa tänka på andra saker som man gör nog mycket ändå. Dagen gick fort, faktist. Slapp engelskan, så vi fick börja datorkunskapen tidigare, vilket gav att resultat att jag, sofie och julia kunde ta tre-bussen hem. Kom hem vid fyra. Direkt jag kommer innanför dörren frågar jag mamma om vi skulle åka till Borlänge för att få det gjort. Och så blev det. kom dit typ halv sex, hittade ett par serveringsbyxor iaf. Hoppas dom blir godkända iaf. Mass andra kläder hittade jag också, bara för att man inte är där för att shoppa kläder. Såklart. Ingen kokbok hittade jag, men en antecknings-bok iaf. Bra. Och inga skor till skolan. Fan också. Jaja, blev en snabbvända, för igentligen orkade varken jag eller mamma. Tog en Kaffe och en Coca-Cola på Donken så åkte vi hem klockan sju igen. Skönt. Har också köpt det där headset'et som oskar ska få i födelsedagsprestent. Får väl hoppas det blir bra då iaf.

Imorgon har vi i HR1B servering, medans dom i A har kök. Och tvärtom på Onsdag. Känns skönt, men ändå drygt. Har nog Lotta i min grupp iaf, blir bra det. Sofie och Julia också tror jag. Yey!
Nu ska jag lägga mig och sova iaf, har varit nära och somna flera gången på soffan sen' vi kom hem. Så klockan är halv elva och jag ska sova. Bra det.

So long.


Underbart

Faktist, så känns allt så jävla bra idag. Rent ut sagt!
Syrran är hemma, och jag lovar att just nu är det det bästa som kunde hända. Att hon är hemma, det är för mig underbart just nu. Jag bryr mig inteom något annat än att kunna umgås med henne så mycket som möjligt nu när vi äntligen träffas. Vi spelade kort ganska mycket igår kväll och satt bara hemma och umgås med en öl. Och idag har syrran och jag varit ute och åkt bil, och för första gången i mitt liv så har jag själv kört bil. Haha, så jag skratta. Och hon med dessutom. Skönt med syskonkärlek. Haha. Ikväll ska hon på flottarn, och jag vill igentligen vara ute och byn och umgås med folk. Men vem ska man ut med? Johanna och julia ska båda iväg till Falun idag. Idah vet jag inte, kanske ska höra av mig till henne få se!
Blir att spela lite monopol med Sis snart, ska duscha ohc lite så. Så kasnke jag ska med Johanna till station senare.
Fyfan, underbara dag. <3 Tack för det sis och mami!

Juste, mamma goes blondie nu. Brabra.

Hejs!

P!NK - So what

Idag kommer syrran hem, vilket känns underbart. Och mamma är på bra humör idag, tack och lov.så vi ska fixa med lite saker idag, fixa mitt ID-kort och fixa kontokortet. hon har även bokat in oss till övningskörskursen, fan så skönt. Så om ett tag så är väl marie på gatorna, i en bil dessutom. Jippie! Kanske åker till Borlänge imorgon för att handla massa saker till HR som jag ska få lov att köpa. Lika bra att göra det så fort som möjligt. Serveringskläder då, och kock-skor, och sen kokboken som man också ska köpa med sig. Jappjapp, idag har jag inte hunnit gjort så mkt än, men det kommer. Har träffat Sebastian en vända. Det är sjukt, så jävla sjukt igentligen.

Tankarna över hur man kan såra en människa så fruktansvärt mycket skrämmer mig verkligen. Allt blir så svårt. Förlåt för att jag gör såhär mot dig, men jag vet inte själv vad jag ska göra och hur jag ska beté mig när jag sitter i en sån här situation. Mamma försöker hjälpa mig, men det ger inga resultat. Och jag vet att jag blir otrevligt och förbannad. Förlåt, men det känns inte rätt längre. Och jag har ingen annan förklaring till det, förutom att mina känslor svalnat såpass mycket som dom har. Förlåt Sebben. Och tack för det som du gav mig idag. Jag vet inte om jag ska bära det, eller om jag ska låta det ligga här hemma. Det kanske blir fel om jag bär det. Även om det är så fint så att jag aldrig skulle vilja ta av mig det. Det var jätte fint, och ärligt talat är det nog det finaste jag fått från en människa någon gång. Och jag kan säga direkt, jag tänker inte slänga det. Men förlåt Sebastian, för allt. Jag vill inte såra dig som jag gör. Jag gör det inte med mening. Men jag vill att du lovar mig...
Att du inte gör något dumt.

Bortsett från allt som hänt med Sebastian så är det faktist bra med mig. Saknar mina tjejer här hemma bara, men jag börjar vänja mig. Men Julia Spett, du skulle bara veta hur mycket jag saknar dig. Jag har träffat dig minst, och jag lovar. Jag saknar dig enormt. Jag saknar mina andra två också, mycket.

Uschnej, nu orkar jag inte skriva mer. Avslutar den såhär bara. Nu pumpar vi musik ist. Hejs!


Untouched

Hemma och är sjuk, så förbannat jobbigt. Åkte till skolan igår, men åkte hem lika fort för att min mentor och skolsyster skickade hem mig. Så nu sitter jag här med boken som heter "Livsmedelshygien" och försöker plugga. Men tankarna finns som vanlit något helt annan stanns än hos boken som jag ska lära mig något av. Det blir verkligen inte lättare då man sitter vid tv'n, och min lillebror sitter och tittar på Disney Channel.

Huvudvärk, ont i tänderna och halsen har jag börjat känna av lite också. Men visst, låt det vara. Att vara borta från skolan en hel vecka är inte direkt bra, men om världen vill det så. Börjar faktist tröttna lite lätt på att vara hemma hela dagarna. Men igår kom iaf Filip och höll mig sällskap på kvällen. Såg någon film som gick på tv, sen drog han till Stiin, efter att skrämt upp mig om att det spökar i mitt hus. Men jag somnade gott ändå, tur nog. Och sov faktist ovanligt länge idag, emot vad jag gjort dom andra dagarna jag varit hemma. Skönt!
Wellwell, måste plugga vidare.


http://www.youtube.com/watch?v=4NLs3odG2Kc

 
http://www.youtube.com/watch?v=dJZDsJ8UU64
 

När man kokar av ilska

Allt håller på att driva mig till vansinne. Allting i det här hemmet, allting i vansbro, alla människor här gör mig galen snart. Och då syftar jag inte på en eller två, utan en hel del mer. Ordet kärlek gör mig galen, min mammas humör gör mig galen, att mina vänner är så långt bort krossar mig, och att jag till slut inte får åka dit dödar mig.

Jag orkar inte med all skit mer. Jag vill bort härifrån. Jag vet inte när jag var såhär deprimerad och arg sist. Jag vill bort, och det är nu. Tack och lov, nästan, för att jag ska till sklan imorgon och slipper vara hemma. Det är ungefär så jag känner just nu. Till Västerås fick jag åka föe henne, men inte till Idah i Borlänge. Jag vet att hon tror att jag håller på med nå skit i Borlänge när jag väl är där, men vafan, det gör mig galen. För det är ju int ens så. Ibland önskar jag att mamma ska skugga mig, för att verkligen se vad jag gör. För att hon tror inte alls på mig längre, jävla helvete för allting.

Och Fittlip jobbar, då kan inte han komma hit och ta en rök heller. Så jävla dåligt tråkigt. Och jag får väl gå ut och gå själv snart då, lika bra. Hejdå.

Syrran sa att, frivillig ensamhet är frihet.
 
 
 

Människor och alkohol

Efter att ha legat i soffan sedan halv åtta imorse så har jag hunnit fundera mycket.
På alla underbara vänner, på hur sommaren varit, och hur vintern kommer bli,
hur människor klarar av att vara såna skådespelare, varför "triss-karamellernas"
papper är gula, osv.. Men något jag verkligen kommit fram till är att jag har några
människor i mitt liv, som blir helt annorlunda när alkoholen sätter fart på dom.
Jag tyker det är hemskt, och synd. För det blir som att en människa blir till något
annat ibland.Visst finns det gånger då det kan vara lite roligt med det hela också,
men det är inte det som är grejen. Grejen är att det kan förvandla en människa
så pass mycket. Det skadar hjärnan, levern, magen.. blablabla.
Klart det skadar en människa, då hela människan förvandlas.
Jag kollar även på sms jag fått, av vissa vänner när dom varit i berusat tillstånd.
Det är ett helt annat talesätt. Kanske inte så konstigt,
jag vet inte. Jag är väl inte direkt expert på sånt där, men det är bara tankar.
Ganska jobbiga tankar. Tankar på hur förjävlig en männsika kan bli också.
Och tankar på hur mycket bättre en människa kan bli. Sjukt!

Nånå. Bara lite tankar. Är för övrigt hemma och är sjuk från skolan idag.
Har inte sovit mycket inatt, och är helt matt i kroppen. Och förkyld som fan.. igen.
Ingen feber tydligen, vilket jag trodde. Ont på ena skinkan sen jag slog i den igår.
Halstabletter, nässpray, nysningar tusen gånger per timme, blablabla.
Orkar inte med massa skit mer här i privatlivet heller. vill åka till syrran i helgen,
men får se hur det blir. Tror inte jag har pengar till det. Kanske blge då?
fast tjejerna stannar förmodligen inte där över helgen, så det blir säkert
så att man blir hemma ändå. Tråkigt!

Förlåt Sebben för att jag bara hade fyra ord.
Och Förlåt för att jag gör såhär, men det är så jag känner.

Ytterliggare en annan sak gör mig galen.. Uschja!

RSS 2.0