100129

Hoppla, hoppla. Tog en sovmorgon till ungefär tolv idag. gött! Men snart börjar jobbet igen, från tre till elva ikväll. Inget jag ser fram emot.. Men.. Något jag ser fram emot är att få åka "hem" ikväll! För ikväll kommer min älskade käraste pojkvän upp! UNDERBART.

Förhoppningsvis så är jag ledig på måndag, så då kommer han och jag åka hem till vansbro imorgon när jag slutar, vid elva. Så det blir nattkörning.. Vilket inte gillas sådär jätte mycket direkt. Men, men. Hem och få träffa dom närmaste igen. :) Kanske träffa Idah också, om vi båda kan. En snabbis skulle väl iaf ara något. :)

Nehej, om man skulle ta och byta om då och fixa en liten sminkning innan man ska trippa utanför dörren till bussen. Peace!

100128

Jaha, vad ska man säga. Sälen är rätt tråkigt, men jag har fina vänner som livar upp stämningen här ibland. Har suttit och skrattat i någon timme nu åt massa hemska fantasisaker, åt livet och åt praktiken.
Praktiken är både bra och dålig.
Första dagen var förjävlig, jag ville nästan bara gråta. Det enda som jag fick göra var skitjobb. Fruktansvärt vädelöst!
andra dagen, vilket var igår, var bättre. Jag gjorde veg. hamburgare och hade ungefär 2 sega timmar med Linnéa, drack cola och åt bröd. Torkade av lite skit här och där. Men tillsllut kom vi hem.
Idag, tredje dagen så hazr det gått bra, har haft något att göra hela tiden och man börjar vänja sig vid miljön nu. Men ja, jag vet inte ritkigt om det är i ett kök jag vill stå hela mitt arbetsliv sen. Haha, nej. Det kan jag säga redan nu att det är det inte. Jag vill egentligen prova på serveringen lite också, men det går nog inte att komma med den tanken nu.

Äh, mycket annat händer inte. Jag och Sofie var och badade lite idag, gött! Bubbelbad.. mmmh..
Förövrigt så saknar jag Fredrik! Men han kommer upp till mig imorgon, min lilla gubbe. Så skönt! :)

Hej


100125

Det har varit en lång dag idag, började med att klockan ringde klockan nio. Käkade lite frukost och tog sedan bussen upp till Lindvallen, Experium. Gick en rundtur i den stora byggnaden och jag vet inte riktigt hur jag ska kunna hitta där inne. Men det är nog inte så svårt, bara man börjar praktisera där. Eller jobba kan man ändå kalla det, man är ju personal.
Var klara där uppe runt tolv, så vi tjejer tog bussen ner till byn och hämtade badkläder och så tog vi en buss upp igen och badade. Det var nog det roligaste jag gjort på länge, jag skrattade så jag kiknade ibland. Och efter badet så har vi bara tagit det lugnt här hemma och ätit lite och så.
Jag saknar min lilla Fredrik, det är lite tomt utam honom. Men jag får var glad att jag har dom andra i huset.

Nej, schemat var inget jag hoppat högt över. Jag "jobbar" från 15-23 den här veckan, edna dagen jag är ledig är på söndag, och det känns tråkigt. Jag hade hoppats på att få åka hem på fredag, men icke. Får se om jag får åka hem på söndag då. Hoppas jag är ledig på Måndag.

Hm.. Godnatt.

100124

Sitter just nu i sälen, kom hit för några timmar sedan. Ska snart krypa ner under täcket och prata lite med min kära man som är där hemma. Det var en rätt lång resa, men jag trodde att den skulle bli längre. Har insett nu att Lima är mycket, mycket större än vad jag trott tidigare. Att det ens fanns vårdcentral i Lima var helt oväntat faktist. Men jag vet inte, det kanske inte är så stort som det kändes?

Har haft det lite mysigt här "hemma" med godis och tvtittande.. Men nu har då dom andra två gått till ett varsitt bo där uppe, så jag får väl gå in till mitt bo och krypa ner under täcket.. en morot först!

Det enda jag egentligen skulle göra var att lägga upp en bild på min finaste. <3



100124

Fem månader kvar, sen är jag arton. Man kanske borde börja plugga på körkortet nu, det kanske är dags för det också. Inget jag alls ser fram emot, har nog mycket i skolan!
Skolan.. Det är praktik nu, fyra veckor i Sälen. Jag vet fortfarande ingenting om schemat, hur ofta jag kommer vara hemma, hur jag jobbar, vart jag jobbar? osv. det enda jag vet om sälen just nu är vart jag ska bo, och i vilket rum jag ska bo i, att jag kommer dela rum med Linda, dela hus med Lotta, Sofie, Julia och Mikaela. Ett vardagsrum, ett kök, två toaletter.. Ja, vi får väl samsas så gott det går. En ny bok måste köpas iaf!
Lotta är redan upp där just nu, och jagbörjar min resa till sälen klockan fyra idag. Vi får ta och mysa lite ikväll, med öppen eld kanske, och lite annat gott framför tvn. :)


praktikplasen, det nybyggda stället. Experium

Har än så länge packat ihop alla saker jag ska ha med mig idag, tog med mig saker redan i fredags. Men det är mer, mycket mer. Men jag är pigg i kroppen iaf, gick upp klockan nio imorse. Ska nog snart gåo ch väcka fredrik igen, så vi får lite mer tid tillasmmans innan jag åker. Ska även fixa fram ett kort på honom, som jag kan ha vid min sida av sängen. Och så ska jag hämta datorn hos mamma! Klockan är halv elva.. Kanske är dags för lite action nu då.. Hej :)

100121

Sitter och lyssnar på Dolly Parton, nyss var det en favorit som spelades. I will always love you. Håller även på att packa ihop saker inför "flytten" till Sälen. Det är ju bara fyra veckor.. Faktist kan man säga "bara", för i 3an handlar det om att bo där så gott som hela året.
Det ska bli lite intressant faktist, få se hur bra vi verkligen kommer gå ihop i det där huset. Men det blir nog bra. Vi har ju nästan varsitt rum allihop.

Imorgon ska klassen upp till sälen för att kolla runt var vi ska vara osv. Sedan ska jag hem och slänga i en färg i håret, utvääxten gör att jag ser flintskallig ut när jag sätter upp håret. Hm, ja det ser konstigt ut. Så det måste ändras. Annars blir det som vanligt en lugn fredagskväll imorgon, let's dance och kanske något gott att äta.

Nej, jag måste packa nu. Sen vidare till mamma där jag och min man ska sova inatt :)


100118

Sitter och försöker plugga. Gick bra ett tag, kunde koncentrera mig. Men nu verkar det ha tagit slut, fastnade som vanligt på någon blogg, hittade en shoppingsida eller något liknande.
Skolan idag har varit bra, glatt humör och mycket prat! Kom även hem med ett glatt humör, vilket är lite ovanligt om jag ska vara ärlig. Satt mig ganska omgående i bilen med fredde och åkte till Noret och blev som vanligt bjuden på mat. Alltid lika uppskattat!
Mat kostar pengar. Och pengar är vad hela världen handlar om. Pengar gör mig ännu mer "orolig" inför Sälen. Jag blir nog alltid lika nervös inför en praktik. Men jag gruvar mig nu, det kryper sakta men säkert fram i kroppen och jag känner hur hemskt det kommer kännas på söndag. Jaja, nog om det!

Känner för att släppa loss till lite musik eller gå och lägga mig och sova. Ska nog kanske lägga ner pluggandet och fortsätta på allvar i skolan imorgon. Kanske gå och borsta tänderna och krypa ner under täcket med den där hemska och gripande boken jag läser. Skadad, författare är Cathy Glass.

Nu ska jag ner och jävlas med Fredrik, kittlas lite kanske. heheheheheheheheheheeeee....
Godnatt!


100117

Första inlägget 2010. undra hur många inlägg det blir i år då. Färre kanske, eller fler är förra året.
Kan börja med att säga att mitt år 2009 var ett omtumlande år, det är mycket som hände det året och jag hoppas att det här året inte blir så dramatiskt som förra, eller vad man nu ska kalla det. Det gör lite ont att tänka tillbaka på det året som gick. Det var mycket som hände, både gott och ont. Det är det onda som gör ont, ganska självklart.
Mamma säger att 2010 är förändringens år. Vilka förändringar kommer ske i år då?

Det är mycket tankar som springer runt i huvudet och humöret blir ibland bara sämre och sämre. Men man ska inte klaga, som jag sa till idah idag, "man ska vara glad för det man har". Man vet aldrig när det är borta. När som helst, vilken sekund som helst. Men jag säger emot mig själv ändå nu när jag själv vet att man kan inte vara glad jämt. Som vilken människa som helst, ingen människa kan väl vara glad jämt? nej. Men tanken måste finnas där bak i huvudet, att man ska vara glad för det man har. :)

Haha. Komsikt nog sitter jag och lyssnar på Darin just nu.
Var hos Idah ev vända ikväll, drack lite te och pratade. Alltid lika skönt att få lite tjejsnack med henne. Kunna släppa ut allt man har, även om man kanske inte har så mycket. Skulle kunna sitta tyst med henne, ändå känns det bra. Det är så det ska vara, med en vän.

Är hos mamma inatt, Freddie jobbar.  Det är väl kanske nyttigt att vara ifrån varandra ibland, när man bor under samma tak. Men det blir nog en utmaning nu när jag om en vecka är i Sälen. Har praktik där i fyra veckor nu. Inget jag ser fram emot direkt. Börjar redan bli nervös så man kan ju fundera på hur det blir om en vecka, dagen innan jag ska dit. Jag vet inte vart jag ska vara, det sätter skolan ut. Så jag har inte pratat med någon. Känns.. Inte bra. Kommer sakna min lilla fis här hemma, får hoppas att det inte blir allt för länge som vi kommer vara ifrån varandra.

Från en sak till en annan. Sattoch kollade på resor igår. Eller resor, EN resa.. till det fantastiskt fina landet Thailand. När jag satt och tittade på kort från det stället vi var för några år sedan så inbillade jag mig att jag kände doften, bara för en sekund. Hur det doftade där, hur frukosten smakade och hur varmt och skönt det var. Ingen visste vem man var, kunde det bli bättre? haha. Åh, jag vill tillbaka. Men två veckor, med hotell, för två vuxna i Januari 2011.. Runt 22 000. Inget en student som jag har råd med. Har knappt råd med mat längre.
Måste leta jobb kanske, någonstans.

Det är två önskningar jag har just nu, att få åka till thailand och mina andra önskan är att slippa läxor och liknande. Jag orkar inte pressen från skolan. Jag har en hög nu. Trodde aldrig att jag skulle råka ut för en hög, men siddu. Här är den! Äntligen! Precis vad jag väntat på! :(
Kanske ska försöka göra psykologiprovet i vekan då. Var sjuk hela förra veckan typ. Var bara i skolan på onsdagen.

Nej, nu har jag kramp i fingrarna efter allt skrivande om tråkiga saker. ;P Hej och hå!

RSS 2.0