Säg ingenting till mig

Sitter nere i datasalen, i skolan, tillsammans med Lotta. Inte för att vi har skola och behöver plugga, utan vi sitter här endå. Varsinn dator och lyssnar på lite musik i varsinna hörlurar. Melissa i mina öron.. "säg ingetning till mig, jag ser allting ändå. säg ingenting till mig, det hörs på stegen när du går"... Nanana...

Hade skolfoto idag, och HR3 var inte direkt seriösa. för några dagar sedan så kom klassen fram till att vi skulle klä ut oss, och temat blev 80-tal. Och resultatet fick vi idag, lägger in något kort senare. Efter ett ganska stort sökande efter passande kläder så kom jag fram till att ha på mig. Men som sagt.. Kort kommer nog senare.
Något jag däremot blev lite fundersam och irriterad påm var att vi inte fick se korten som togs. Klassfotot, okej, jag förstår att vi inte fick se det. Men det enskilda kortet, där man sitter helt själv och oftast ser ut som ett fån på korten. Det fick vi inte heller se. Något antagligen ingen av oss tyckte var snällt gjort. Aja, får väl se ut som det gör då, ungefär som en skräckslagen uggla vad jag förstår. Hmh.

Sitter och tänker på idah just nu och har gjort flera gånger idag. Den lilla tösen ska operera sig idag.. uuuuh.. Tänker på dig stumpan!! och jag hoppas allt går bra. kommer och hälsar på dig snart, kanske i helgen om det passar sig. Saknar min lilla idah pidah..


Imorgon så åker jag hem över natten vilket ska bli väldigt skönt och jag ser fram emot det. Åker imoron efter skolan, så det blir la bra då. hem till min älskade fästman!

Nehej, om man ska ta och dra ur lottas tumme som hon har i röven och gå och handla kanske. Är lite popcorn sugen.. Fångarna på foret ikväll, vilket vi inte får missa. Våran sysselsättning här uppe, enda vi ser fram emot är det programmet, och Time Out.

Jaja, ursäkta alla stavfel som antagligen finns, men skit samma. ni fattar.. hej å hå. :)


Skolan har börjat..

Skolan har börjat och vad ska man säga egentligen. Tanken av att det bara är ett år kvar är lite skrämmande. Kommer antagligen ha min 12 veckors långa praktik på Högis, förhoppningsvis så ska jag rikta in mig mer på Konferens om mina tankar håller i sig. Men det har ändrats mycket på dessa två år om vad jag ska göra med mig själv, så vi får se. Hoppas att den här tanken håller i sig bara, och att jag trivs med att göra det jag tänkt. Det skulle göra vardagarna, som kommer efter jul, mycket lättare.

Det är inte så att jag jublar över skolan, det har jag aldrig gjort. Och nu är vi i Sälen! Vilket inte gör saken alls lättare, att bo där, vilket jag gjort en vecka nu bara, känns hemskt. Och verkligen då fredrik inte är där och myser med mig om kvällarna. Men vi får ta det för vad det är och klara av det ändå. *suck*

Ligger just nu hemma i D-j, eftersom det är helg. Har Fredrik bredvid mig, men han kollar på film så jag spelar Spindelharpan, ett nytt spel jag blivigt lite road av när jag varit där uppe i seeelen... Kanske blir man smart av det? Haha. Som jag sa till Linda, så fort jag tar på mig glasögonen så blir jag genast mycket smartare. Det repliken kom antagligen för att hon sa något om dom, såg väl ut som en lärare eller något. Haha.

Lyssnar för tillfället på Melissa Horn, blir och tänka på Linnéa. Och om du läser det här Linnéa så börja inte lyssna på Melissa. Och är det så att du redan gör det så stäng av. Det jag vill säga till dig är att jag hoppas att du vet vart jag finns, att jag finns där för dig och ställer upp. När som helst.

Från en sak till en annan.. måste säga att jag har hittat en ny "favorit låt", Laleh - Big city love.
Har du inte hört den borde du lyssna.

Imorgon ska vi med Mamma och Pappa på en liten biltur, Borlänge vad jag förstår. Blir väl bra, hoppas jag. Få lite tid med dom två skulle inte skada.

Nej, nu har jag ont i kroppen. Blir en sista runda Spindelharpa, sen ska jag killa min kille på ryggen och somna.

Det bästa jag vet. jag tycker om dig, sådär mycket du vet.

optiker

Jo men visst.. Jag var till optikern idag och gjorde mig ett syntest, och visst hade ögonen ändrat sig sedan sist. Sist jag var där var för två år sedan, eftersom jag skulle börja köra bil. Den här gången var jag där eftersom jag själv börjat känna av att jag inte ser lika bra längre.
Nog hade jag allt rätt för jag ska få skaffa mig ett par glasögon som jag ska ha vid tv'n och så.
Inte är jag dyster till det inte, jag har länge velat haft det och varit mer positiv till det än negativ, men det negativa kommer kanske med åren. Men, men. Inget som bekymrar mig just nu. Tycker att det är rätt fint med glasögon, få se bara hur jag passar i det. Hehe ;)Annars då? jo, var i Gensen ikväll och umgicks med Maggan och Rune, mysigt som alltid.
imorgon ska jag vara hemma hos pappa över natten, få se om dom är filmsugna då da kanske, v ilket som inte var sist jag var där.. Tråkmånsar. :P

Jaja, PEACE.

ensamt

Här sitter jag i min ensamhet, typ. Har Doris iaf.
Fredrik jobbar ikväll så jag är själv hemma,
sitter just nu och har fruktansvärt tråkigt här framför datorn och Doris ligger nere vid mina fötter och sover. Och det borde hon gör, för hon har sprungit lös ute idag vid Gensen. hon verkade vara väldigt nöjd eftersom hon nästan vägrade gå in i bilen när vi skulle åka. Stump..

Ja, nog känner man att det skulle vara ensamt om hon inte var här. Så jag vet inte hur det ska gå sen när Jennie tar tillbaka henne. Två veckors hundvakt, inte konstigt att man är kär i hunden efter det. Och verkligen när det är Doris, en av dom sötaste hundrarna man kan hitta tror jag. Gullrumpa.
Nej, inte vill jag lämna tillbaka henne inte. Usch va tråkgit. :(

Har suttit och pluggat på körkortet lite genom att klicka runt lite i ett program jag fick av Linda. Så här har jag suttit nu, i några timmar. Kanske är dags för TVn nu? Kan det vara något bra ikväll tro. Det hopaps jag, annars blir ensamheten utan fredrik oändlig. ;o

RSS 2.0