100410

Här sitter jag ikväll igen, vid datorn och tvn. Tråkigt, men har faktist inte ork eller lust att göra annat heller så det spelar inte någon roll. Oskar ligger här bredvid mig och sover så tungt, har funderar länge nu på ifall han kommer sova hela natten, han har trots allt sovit i någon timme nu så jag tycker att han borde vakna.

Idag har det inte hänt mycket alls, duschade och gjorde mig i ordning inför en liten lunch hos farmor och farfar nere på byn, slog till och köpte en hårfärg också. mörk som vanligt, även om jag som jag sa förut har börjat fundera på att färga det lite ljusare. Men jag lugnar mig. Den här utväxten gör att jag ser flintskallig ut ibland, eftersom jag egentligen är riktigt ljushuvud! ;)

Nej, jag har inget att säga. Ska väl fortsätta min kväll här hemma framför tvn och kanske käka lite kex. ett glas vitt kanske, haha. så tråkigt! Nej, godnatt.

100409

Det är så att snoret börjar rinna och någon stackars tår börjar rinna. Jag hinner inte tänka något, det bara kommer. Bara för att jag råkade små på den där låten. Den där jävla låten. Tur att jag inte hör den så ofta.
Det på minner mig om allt, om jag väl börjar fundera. Men varför ska jag ens släppa en tår över det? Oftast är det inte ens sorgliga minnen som dyker upp. Mer dom där dagarna i skolan i högstadiet då jag hade mina skratt och fjantiga stunder med Bäbben och gänget. Eller gången när jag och Idah var och åkte skateboard och inlines. Tiden då Idah blev mer och mer min bästa vän. Vi hade mycket roligt förut, jag vet att vi hade det, trots att vi kanske inte gjorde så mycket. Ändå har vi många fina minnen tillsammans.

Nu när låten är slut känns det nästan tomt? Kanske ska slå på den igen då, och sjunga med den här gången.. förmodligen kan jag den utantill än. Den där låten.. Den där jävla fina låten.




Nu ska jag gå över till Idah en snabbis, så jag tackar för mig för ikväll!

100409

Jaha, då var det dags för fika på håkis. Har precis fikat med mamma här ute på trappen, men det går allt i lite mer i magsäcken. och jag blir så glad när solen lyser!! tvekat inte ens på att gå utanför dörren nu.
Skulle vilja färga håret också, men fredrik verkade inte tycka att det skulle vara så fint med det jag hade tänkt, så jag får väl lugna mig då. :P funderar på typ.. mörkblond, med mörka slingor. hm.. får nog fundera lite mer på den saken. Jaja, hej!



hittade ett rätt häftigt "bälte" om man nu kan kalla det så. gladiator.. hm.


sådärja.. mongo, here we go!

100409

Dagen idag känns tom, fast klockan inte ens ärt tolv än. Men något jag har inbokat är i alla fall en fika med Gunilla klockan två. Så det är väl bara att promenera in i duschen och göra sig i ordning snart då. Men sen då? Plugga som vanligt eller försöka hitta något annat att sysselsätta mg med. En fredag. Själv!

Jaja, vi får se vad som händer och sker. Tänkte lägga in en bild på rosorna jag fick av Freddie igår!



100408

Kom hem från Noret för ungefär en timme sedan där jag som sagt spenderade natten med hundar och min lilla pojkvän som idag åkte till Stockholm. Även om jag själv sagt att det är nyttigt att vara ifrån sin partner så är det ändå drygt dom där timmarna när han ska åka och har åkt. Men nu är det lugnt igen, fast det skulle väl inte skada om han satt här bredvid mig..

Ska snart gå upp för trappan och slänga täcket över huvudet och sova. Först ska jag titta klart på programmet jag slänger blickar åt ibland, Fantastiska nöjen. Inte för att jag lyssnat på vad det handlar om men jag såg precis en man som höll på med en kniv och stack en nål eller något liknande genom armen, så jag funderar på att knäppa över på något annat.
Jag kan informera om att jag hatar nålar. Och vad förknippar man nålar med om inte sprutor? Och på den senaste tiden, det senaste året så har jag blivit rädd för sprutor. Dom är så obehagliga. Och mer än så tänker jag inte gå in på det, det ger mig bara rysningar när jag ska sitta här och tänka vad jag ska skriva om dom.

Ett par nya mysiga mjukisbyxor fick jag av min svärmor idag, svärfarsan Rune var nog med och betalade också och jag tackar dom för det. Jag tycker inte om att få saker och det vet dom, men dom verkar inte vilja låta bli. Jag tycker det är roligt, innerst inne. På något sätt.. Men jag klarar mig bra utan också. Men jag fick fina saker som dom köpt åt mig i Ullared. :)

Efter att ha varit hundvakt, vilket innebär att torka piss, få dom att göra som man vill, gå upp tidigt på morgonen så hoppas jag att jag får en god sömn inatt! Åh just det.. jag får inte glömma bort att säg aatt jag fick jätte fina rosor av Fredrik igår! jätte, jätte fina... <3 :)

GODNATT!

100406

Hej hå. Känner faktist för att klaga lite, på allt smått. Vet inte varför, men.. Vad ska jag klaga på då? Kläder? Säga hur fula kläder det finns? eller pengar? Varför världen är gjord av pengar? Nej.. Vinter!
Jag hatar vintern och jag är så glad över att snön börjar smälta bort nu. Det är lite kvar, men det kan jag leva med. Så länge som man kan gå på den fina asfalten och höra fåglarna kvittra, vilket jag höt att dom gör nu på andra sidan fönstret.

Jag saknar sommaren och jag tittade på en klänning igår, som jag använde förra sommaren och jag bara längtar efter att få använda den och även dom andra klänningarna jag köpte nyligen.
Hm, vad ska jag skriva mer då. En lugn dag idag, däremot började den inte toppen genom att en gullig liten tant kom hit och började tjata på  mig.. Hmh. Och inte nog med det så fanns det inget varmvatten när jag skulle duscha? Konstigt, men så var det. Och kallt var det!

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem från Västerås där hon varit över dagen, så ska jag hjälpa henne att lasta in några saker hon köpt. Men här har jag då suttit hela dagen, var ner på apoteket en vända och där träffade jag på Johan, självaste Garbomannen. Kom överrens om att vi skulle höras av senare i veckan, få se om vi kanske gåt ut och käkar något gott eller hittar på något annat. :)
Snart kommer Fredrik och hämtar mig också så ska vi sova i Järna inatt och imorgon ska vi vara hundvakt tills på Torsdag!

Nej, nu känns det då som att jag skriver som en barnrumpa så jag ska tysta ner mig själv nu. Hej!

100403

Hej som fan!
Nu var det då nästan en månad sedan jag skrev här sist. Men jag är nog helt tom på ord för den här bloggen, vad ska jag skriva egentligen? om min vardag där jag sitter framför tvn? Äh, kan väl berätta lite vad som hänt iaf.. Hm.

Påsklov har jag och det kan man absolut inte klaga över, ska försöka plugga ikapp skolan nu, för som vanligt så ligger man efter. Men det är bara att försöka ta tag i det och få det gjort.
Under dagarna nu, påskdagarna, så har det inte hänt så jätte mycket. Jag var sjuk nu innan påsk, så jag har dubbelt påsklov, najs! Iaf, så snorade jag klart i torsdags tror jag, så den dagen var det mest att vila och ta en promenad med hundarna.
På fredagen vaknade jag och Fredrik upp här hos mamma och runt ett på middaen så åkte vi till Eldforsen till farmor och farfar. Var bara meningen att vi skulle dit och fika, men det blev att vi stannade där ända till halv tio på kvällen. Mina kusiner Åse och Tove och faster Helena är här över helgen och även dom var hos farmor i fredags, så vi satt där och hade en mysig eftermiddag tillsammans. Tillslut tog vi oss därifrån och köpte oss en kebabrulle innan vi somnade.

Igår så hade vi en städdag i Järna. Vi hade fått besök av hunda myror, inte för att jag räknade, men dom var nog kanske hundra. två hundra.. små äckliga myror. Men vi hade väl mycket gott att bjuda på i köket. Efter att jag hade dödat ett antal med fingrarna så kom fredrik med den fina ídeén att vi kunde ju ta hårspray, så vi hade krig med myrorna genom att däda dom med hårspray. Och såklart blev det städning i några timmar efter det. På eftermiddagen åkte vi till Jensen, som det heter, där familjen Knuts stuga ligger. Var där och fick mat i magen och myste, öppnade plastpåsar, spelade kort och lyssnade på tystnaden.

Idag däremot har det inte här så mycket, jag ska nog träffa Åse om ett tag. Tråkigt nog så var inte Idah hemma i Vansbro, annars hade jag gått över till henne en vända. Men det är väl så, hon flyttar väl till Vansbro snart så då får vi mer tid! :) 

Jaha, vad ska jag skriva.. Inget mer. Puss och kram och pill i röven.

RSS 2.0