091030

äntligen! äntligen, äntligen är det fredag. som jag har längtat!
sov något så fruktansvärt skönt inatt och det var nog den kämpigaste
morgonen på länge att stiga upp ur sängen. kom hem vid tio igår
och kröp ned under täcket ganksa omgående, och somnade bums
efter att ha avslutat mitt samtal med fredrik då.

Köksdagen gick bra igår, fick många skratt men det var
trögt efter klockan sex. så i tre timmar satt vi i skolan..
tittade på varandra, tittade på klockan och fortsatte sedan titta på varandra.
men det gick väl, klockan blev nio till slut och vi fick åka hem.

idag handlar det om en dag i köket och jag hoppas att vi är klara med allt
lite tidigare än halv två idag så jag får åka med tåget.
ser inte fram emot den här dagen pga att jag är så trött, nej usch.

imorgon ska jag till kyrkogården och sätta ljus vid två gravar iaf.
måste komma ihåg att köpa ljus!

nej, nu är klockan halv åtta.. dags att blåsa håret och borsta tänderna.
Hej!

091028

En okej dag, tråkiga lektioner bara men det gick ändå. Hemma nu och ska ta et lugnt ikväll, se på tv och lägg mig tidigt. imorgon har vi en hel lång, en fruktansvärt lång dag i skolan. början nio och ska ha lunchservering, efter det har vi gymnasiemässa på kvällen, kul! så det blir en skoldag som säkert blir mer än tolv timmar, snacka om att man kommer vara trött sen! Hoppas på att dagen går fort och är rolig iaf.
På fredag kommer fredrik hem igen och just nu håller jag på och kryper ur skinnet av längtan. usch så tomt det blir. Känner bara för att ligga och mysa nu. Och juste! Fredriks mamma, min svärmor då, som man kallar det :), är i Ullared och storhandlar och har jag tur så kommer hon köpta med sig One tree hill-boxarna hem som jag får i julklapp av fredrik, min lilla baby! Då ska vi pressa OTH, yeye :) *nöjd* och jag får dom i förskott, wiewie. Frågan är bara vad jag ska köpa till honom då, men det får han själv hjälpa mig med. Han får säga vad jag ska köpa, haha. Jag gillar inte det där med julklappar... Men det vet väl alla redan.
Saknar Idah, har inte sett henne på länge nu, men det blir kanske en vända till helgen? :)

Nu ska jag försöka komma på andra tankar som inte handlar om fredrik och OTH. Hej!

091027

Hej. jag mår bra, jag har inte ont i magen just nu, däremot så åkte fredrik nyss vilket var tråkigt, jag är lite rastlöst därför skriver jag här, jag har nyss ätit glass, och jag vill rabbla upp lite saker som fredrik klagade på att jag aldrig skrev här.. så ja, jag har underbara vänner.. helt fantastiska vänner, jag har en fantastisk familj, jag har en underbar pojkvän som får mig att känna mig omtyckt, jag får mat varje dag, jag har en säng att sova i, jag dricker julmust när den säljs i butikerna men tycker inte att påskmusten är lika frestande när den kommer (höhö), jag har värme i huset, jag brukar köpa möbler på IKEA, jag har typ flyttat till Järna, jag har en mobil som har ett märke där det står Sony ericsson på, jag går en utbildning som heter Hotell- och restaurang men jag vet inte varför jag går där för jag ser inte fram emot praktiken vi ska ha vilket innebär att jag vill nog inte bli något inom det yrket för jag vill nog jobba på IKEA (haha) och till sist så kan jag säga att jag brukar låna mammas bärbara dator för att sitta här.

Jag kan vara lite mer seriös också, nog för att jag var det där. Men det kan bli jobbigt att läsa, skit samma, dagen iadg har varit hemsk i skolan. Pest och pina, jag hatar skolan faktist. Jag har ingen ork kvar snart. Och Fredrik åkte idag, inte bra. Men innan han brummade iväg i sin bil så har jag fått mig några goda skratt med honom idag, länge sedan jag skrattade så jag kiknade.
Har nyss ätit glass med nougatsås, jääääklar så gott. men nu är det julmust och kexchoklad som gäller, äter bara onyttigt jämt. har inte ätit något sen jag kom hem idag heller, inte bra. fan. äh. väntar påa tt mamma sak komma hem ist, saknar henne så jag hoppas hon är bra humör. sen ska jag sova, så jag säger godnatt nu. godnatt!

091023

västerås just nu, över helgen. skönt att få åka bort från kommunen ett tag även om jag inte ville åka ifrån min kära. alltid lika jobbigt, men vi ses på måndag igen.
sitter och myser framför idol just nu, kanske hyr en film med sistersister senare. var på IKEA i någon timme idag, åker nog dit en vända imorgon också, sen ska vi försöka träffa syrran också. och underkläder ska jag skaffa, jappjapp!

nu börjar idol igen, säger det sista jag gör i det här inlägget.
töntigt, jag vet.. men jag vet inte varför jag måste skriva ut mina "känslor".
jag blir så förbannat less på dig och dina falska ord du ger till andra,
du har aldrig brytt dig om vissa määnniskor förut?
men helt plötsligt så måste du påpeka deras problem,
och tycka så synd om dom och låtsas som att du bryr dig.
nejdu, din jävla fjant. lägg ner och sköt ditt egna.
jag är trött på dig nu!

jag saknar dig fredrik, underbara du.

091021

godmorgon! gjorde klart filmrecensionen i svenskan igår, hoppas bara att ari är nöjd. jag vet inte riktigt vad en essä är, men jag har iaf skrivit nu. var över till idah en sväng igår, satt och pratade lite men var inte där så länge, en halvtimme kanske. tur att hon har praktiktiden här sen, även om hon inte ska praktisera. då får jag träffa henne jätte mycket :)
Nej, oj, nu är klockan halv åtta, måste fixa det sista innan jag ska kila till duschen. Idag kommer Fredrik hem igen, skönt. goskalas ikväll!

tjao


skolan next

091020

Redan den nummer 20 i kalendern för den här månaden. Uschja, vad åren går fort. Dags att börja göra nytta i livet snart, haha. Jag skulle vilja jobba på IKEA, japp.
October, det är en sån dyster månad ändå, rätt mysigt på morgonen när det är mörkt men vafan, så jobbig på något sätt. Och just nu känner jag att jag bara har kontiga minnen sen förra året den här månaden. Så då slutar jag skriva om october. Finns däremot en fin låt som helter october.. någonting.

Dagen idag har varit helt okej, seg morgon som vanligt, halvsov lite på bussen, hade en dryg samhällslektion men den var över rätt fort ändå tror jag, sen var jag fkatist med på idrotten efter många om och men, tvekade länge men gjorde ett bra val, det var faktist en lektion med mycket skratt så jag fick ont i magen. Bild var next på schemat och det var då bara en kladdig lektion, efter det prov i samhäll och det gick åt skogen men nu struntar jag i det där, jag orkar inte sitta och läsa något jag inte förstår mer.
Jag är trött på skolan, jag vet inte vad som hänt med mig, aldrig varit så trött på den och tyckt att den är så meningslös som nu. Jag tänker varje morgon att jag ska ligga kvar och gå upp och göra lite nytta senare på dagen istället, men det går inte det heller i längden. Frågan är bara vad jag ska göra för att det ska bli bättre..

Det där med att sluta röka går rätt bra tror jag, två ciggaretter om dagen nu.. Det blev tre igår, men idag så har jag än så länge bara rökt en. hoppas på att dom andra i skolan slutar röka också, kanske blir lite lättare då. :p
Jaja, nu ska jag sätta mig och göra en essä om en film, en filmrecension, I taket lyser stjärnorna, den ska jag gå över till Idah en vända. :):) Hej!

091019

Börjar med att säga att helgen var toppen!
Fredagen var det myskväll för hela slanten, gjorde klart rummet och
höll på att frysa mig till döds i det kalla huset men
värmen steg till slut, film och så, great. Och somnade skönt, tack o lov.

Lördagen ringde klockan vid halv nio och även telefonen ringde,
dags att stiga upp ur sängen. Vidare iväg till Karlstad, IKEA.
Hade en super trevlig dag med massa skratt tillsammans med
fredrik och hans mamma. kom hem runt fem och gjorde oss
redo för att åka till Idah och Tobbe där vi spenderade
resten av kvällen. Massa skratt där med, naaaajs!

Igår hade jag och min man en filmdag,
idag åktre han igen. Onsdag nästa gång,
sen blir det inte förren nästa veckan någon dag
..som vi ses. usch, blir gråtfärdig varje gång.
jag hatar att säga hejdå och tänka på att någon
ska åka bort. tänk om det händer något? ne fy.

Avslutar det här inlägget med att säga att jag jag har en förmåga att irritera mig på två männikor, en flicka och en pojke. Det var ju intressant, nej. Men jag skriver det ändå. Jag kan irritera mig så mycket att jag vill spy på dom. Det var ju bra, toppen. Borde kanske göra det, det är dom värda båda två.

nu ska jag plugga inför samhällsprovet imorgon, faaan..
det är höst, hej.

091016

jag väntar, väntar, väntar på att fredrik ska komma hem någon gång. har fixat massa saker i rmmet idag, men tv'n har bara gjort mig förbannad. det funkar inte och jag förstår inte varför.
nu ska jag spika den sista kabeln i taket, städa lite i köket och hoppas på att mannen ringer och säger att han är hemma snart. hopas bara han får igång tv'n så jag får se idol ikväll... :s
en dusch lite senare skulle inte sitta fel, jag är nog lite smutsig.

höj!

091015'

Sitter och tittar in i den här dataskärmen som vanligt, kollar tillbaka på bilder sen sommaren och även andra sommarlov sedan tidigare. jäklar vad jag saknar många. jag vill inte börja skriva upp dom allihop, men det blir aldrig att man träffar dom människorna längre. Som Mathias Bertils, vart tog han vägen? Och Julia Spett, hennes ser jag aldrig och det är hemskt faktist att det kan bli så. Jag nämner bara dom två, det finns massa fler. BM t.ex. jag saknar henne med, men det är inte så konstigt att kontakten svlanat där, vi ses aldrig mer och det pga att det är slut med kenny. Men jag saknar henne, och all hennes mat! Jag borde bli bättre själv, jag kan lika gärna gå upp dit själv någon dag när jag har tid över i Malung, hon har själv sagt att jag får det.. Men det blir inte att man gör det, man vill bara hem efter skolan. Jag hoppas att jag stöter på henne någon dag iaf.
Mer då, mer ska vi inte nämna. Jag orkar inte och har inte tid till att sitta här och tränka på människor jag saknar, jag ska se på Mammas pojkar som börjar om tio minuter istället. Snabbdusch först!

Däremot saknar jag min kära vän Idah, det var alldeles för länge sedan nu. Vi ses i helgen!
och min älskade baby då, saknar dig, kom hem.

091015

Har en dålig dag idag. Är irriterad och har nästan varit det hela dagen idag tror jag. Jag sover dåligt och hatar att sova utan herr.k! har nyss haft utbrott på utbrott när det gäller kablar, kopplande av kablar. Men har kommit fram till en lösning... Hoppas jag. Jag vill bara att den här dagen ska gå fort, även morgondagen så jag kan få lite lugn och ro i kroppen imorgon kväll. Imorgon kväll ja.. När Fredrik äntligen är hemma igen.
Måste plugga samhällskunskap idag, det går inte annars. Annars har jag inget annat måste idag. Men ska börja med att lägga mig och lyssna på den röst som alltid gör mig lugn.. jag slår på honom.. Lars Winnerbäck. Konstigt men så är det. Lasse, lasse, lasse, lassssee.. Så ja, jag lägger mig på köks-soffan och lyssnar på honom. Hej!


http://www.bloglovin.com/blog/738307/smarie?claim=367vwpuhuua

091014

Börjar inlägget med att säga grattis till min älskade underbara bästa vän Idah Johansson! Jag hoppas du haft en bra dag. Dock vet jag inte om du får någon "d" i present. Hittar förmodligen på något annat. ;) Blir du besviken då?

Ska försöka att inte göra inlägget så långt. Ganska trög dag idag, men ändå så har den gått rätt fort. Målat, tapetserat och är snart klar. Bara en vägg kvar som ska målas två gånger, sen ska saker in! Dagen ja.. Det känns som att den varit tråkig men jag vet inte om den har det egentligen. Däremot vaknade jag och hade sjukt ont i ryggen imorse, måste bero på sängen.. Synd, för jag har verkligen gillat den en gång i tiden men nu börjar den "kärleken" avta. Opop.. Får ta en annan säng inatt helt enkelt.
Ikväll blir det lugnt, ska se till att plugga lite samhällskunskap, måste väl göra det där onödiga provet i veckan antar jag. Men nu ska jag ta och ringa farmor sen käka lite. Hej!

091013

Har haft min mysiga natt nu, snart kommer nästa natt. Dock inte lika mysig nej. Hade en lugn kväll igår, vi åkte och åt tacos med Fredriks mamma och efter det hem till hemmet igen och såg en film och därefter somnade väldigt omgående. Idag har vi bara fixat i rummet, mycket fixande. Imorgon blir det andra målningen på väggen, kanske sätta upp tapeterna på fondväggen. Jag är förväntansfull, vill bara in med saker där! Haha. Och det syns på mina händer att jag gjort något med dom, rivsår överallt känns det som, och dessutom en blodblåsa på "fuck-you-fingret". Lite plågsamt men skönt att trycka på tangenterna med det. som tur är så är den inte så stor, men nog stor för att kännas. Ja gud, tänk.. Det är så synd om mig. Nejnej. Saknar min lilla fis, men vi ses på fredagkväll igen. :) Hoppas rummet är klart då!
Nu ska jag försöka hitta något att äta i det här huset, tackar för mig och påminner min pv (om han läser det här) att han är världens bästa!

och.. folk borde ta till sig det här "ordspråket"
Döm inte allt du ser,
tro inte allt du hör,
säg inte allt du vet


091012'

Inte lika irriterad längre, men har inte fått något gjort idag. Var och satt upp väv i rummet på förmiddagen men efter det har jag bara suttit här med tummen i röven och inte gjort ett skit. Bara duschat, men det är väl en sak man gör varje dag. Nu snart ska jag ta tåget till Fredrik, inte för att han kommer hem riktigt än. Men tänkte diska och vika tvätt innan han dyker upp. Ikväll blir det lite myspys hoppas jag, vad vi nu ska ta och hitta på i det "tomma" huset.. Har förmodligen ingen dator vilket isf blir skönt! Och ingen tv inkopplad än, så det blir nog dvdfilm då kanske. Ja, det låter bra det. Måste packa lite saker innan jag sticker, så ska jag strax ta min halsduk och gå till station, hej och hå!


091012

jag blir så förbannnaaaaaaaaaaaaaad. vad har du på hjärtat? eller ska du bara visa att du finns? isf så kan jag säga att jag vet redan att du finns. om jag gör. jag vill inte veta av dig, så låt bli eeeeeru gullig. :)
men ja, irriterad blir jag. töntigt kanske, men det skiter jag i. vissa människor behöver bara ge ett litet pip ifrån sig för att jag ska explodera. typ? känner så just nu iaf.
Sitter och lyssnar på radion, luktar fortfarande illa sen igår och ska därför ta en dusch snart. älskade, älskade, underbara baaaby kommer hem sen, över natten och jag älskar det! det var inte det roligaste att lägga sig och sova själv. lite pluggning måste göras, jappjapp. ska försöka.

saknar dig idah! jajajjajajajajaaaa, jag saknar dig!!!!

nej, nu är jag för irriterad för att skriva här, hej! :):):):):))::)):):):):):):):):):) :@

091011'

Klick, klick låter datamusen och har gjort hela eftermiddagen idag.
vilken tråkig dag jag har haft, har bara suttit vid datorn och det börjar kännas i ryggen nu, inte bra, inte bra. Tydligen hade det kommit snö imorse och tack och lov för att jag slapp se det. Tur jag sov lite längre idag. På tal om sova så kanske jag borde lägga mig nu, ska förmodligen till Fredrik och fixa lite imorgon, när han inte är hemma.. Tråkigt, men det måste bli gjort. Får se vad mamma är på för humör.

Sitter och försöker hitta musik att lägga in på telefonen, så dålig musik det finns här i världen. Laddade ner musik från one tree hill och antog att det skulle finnas bra musik där, men icke.. bara någon enstaka låt. Däremot har jag kommit på att jag ska börja spara lite pengar till att köpa alla one tree hill-boxar. det skulle gå på ungefär 1700 för alla som kommit ut, inte så farligt ändå kanske? en som är pågång också, men det kan jag lugna mig med att köpa. Ja, jag vill ha boxarna!

Nu ska jag försöka avsluta mitt datasittande, gå och sova kanske och fortsätta sakna Fredrik. Hoppas på bra drömmar inatt, eftersom jag är själv då som sagt.. usch.. jag väntar på dig. <3!


091011

Nytt inlägg, vet aldrig vad jag ska skriva men känner alltid för att skriva. Kanske därför alla inläggen blir så onintressanta, det kommer det här inlägget också bli. Så fredrik, om du ska klaga sen så läs inte längre än såhär. ;)
Proven förra veckan blev gjorda, iaf två. Klarade alkoholserveringen och hoppas på att det gick bra på psykologin. Samhällskunskapen försov jag mig på. Men löser det nästa vecka. helgen har varit lugn, i fredags rev vi tapeter, även lödag morgon. Någon tapetbit kvar, men inget har hänt i det rummet idag. Det har inte hänt mycket idag. Enda som hänt är att morgonen började med en pussade mun på kinden, en arm runt mig och några ord viskande i mitt öra, vet däremot inte vilka ord. "Halv 12" vet jag att Fredrik sa, och vad ploppar upp i huvudet då? Jo, att han snart skulle åka. Åka ifrån mig och vara borta i en vecka?.. Så där började några tårar, så har det varit gråt i halsen ungefär hela dagen sen. Jag gillar inte det här, när någon åker ifrån mig, och inte när han åker märkte jag nu. Usch så starkt det känns, och det känns inte bra. Jag blir bara orolig. Jag vill ha honom här, hela tiden. Jappjapp. Nu låter jag smörig så nu ger jag mig med det där.
Imorgon ska jag ta med mig min mamma så fixar vi lite med tapetseringen, kommer nog göra det hela veckan nu på förmiddagarna. Pluggning ska det bli också, måste måste. Förhoppningsvis får jag träffa Idah någon dag, det vet man aldrig. Kanske åka till henne någon dag? Varför inge egentligen.. om jag har tid. :)
Förövrigt kommer jag vänta på att få träffa fredrik igen. nu har jag känt doften av thai-mat för länge så nu blir det käk, lite pluggning kanske, annars tv. Hej!

091003'

Igen, kom hem från borlänge vid tre-tiden. Skönt att komma hem i tid. Och med kläder dessutom, nöjd över mina köp. Tror jag iaf, jag har inte ens provat allt än. Men hittade ett par byxor som jag är nöjd över! nästan första gången jag köpt ett par byxor på H&M som jag förälskat mig i. Hoppas dom håller sig i samma skick efter tvättning sen också.. Lite orolig. Jaja. Sitter och väntar på att Fredrik ska dyka upp och finnas i min närhet resten av kvällen och natten. Ska nog åka och handla en snabbis snart, något gott till ikväll. Efte det tar jag en dusch och kryper ner i soffan antar jag. inte är Idah hos Tobbe heller, tråkigt! Vi hade behövt mer än fem minuter när vi träffades här om dagen, det blev lite snabbt där tråkigt nog. Men idah har praktik här sen! Det känns jäkligt bra, då får jag se henner oftare. :)
fick mig faktist en ny telefon idag också, så äntligen fick min älskade lillebror tillbaka sin. Undra om han hoppade högt av glädje? tänkte inte på det. Hm. Nu får det vara nog, nu ska jag prova kläder sen handla. Puws.

091003

Godmorgon dalarna. Halv nio är klockan och jag sitter här och väntar på att jag och mamma ska åka till borlänge och shoppa lite. Jag är jätte nöjd över gårdagen i skolan, kom em runt tio igår kväll. Hade roligt i köket och allt gick bra och bäst av allt var att jag hittade min ring i mina kockbyxor. Jag har letat efter den i flera månader nu och har ganska nyss tappat hoppet för att hitta den, men igår så dök den upp långt nere i kockbyxornas ficka. Efter alla tvättar som dom byxorna gått igenom sen ringen kom bort? Känns bra iaf!
Nej, nu springer mamma runt här och verkar lite stressad så jag ska kolla läget lite. Ikväll blir det förhoppningsvis lördagsmyyyys. <3 Och pluggning. :( Hej!


..det jag har i sikte för dagen. plus en mobiltelefon!


091002

Satt nyss och tänkte igenom vad jag skulle skriva här, men tappade hela "berättelsen" när jag tomt tittade på ett spindelnät utanför fönstret. Det är verkligen oktober. För mig är det sjukt för det här året hra gått så fruktansvärt fort. jag minns förra året, förra årets oktober. Faktist, det är som det var igår. Nästan. Jag blir nästan lite full i skratt när jag tänker på det. Ett år sen, det låter stort och mycket men egentligen är det bara ett år. 12 månader, 365 dagar. Nu låter det ännu mindre.

Usch för hösten egentligen, det är kallt! Och jag ser verkligen inte fram emot vintern. Vinter, så värdelöst. Så kallt och vitt. Blaskigt eller isigt på backen. Usch nej, jag ser inte fram emot vintern.

ska snart packa ihop mina saker och gå över till Idah enn snabbis innan jag sen går till tåget som går om 45 minuter. Malung next, wiho? -Nej. Men vi har Fisk- och Skaldjusafton ikväll och jag ser fram emot det lite faktist. Det blir nog kul, bara allt går som det ska. Däremot kommer jag hem rätt sent, ett minus i det hela.
Jag har ju sovmorgon, och varför kan man aldrig sova ut när man har sovmorgon? Jag vaknade före klockan idag, rätt pigg också! Däremot börjar jag känna av lite trötthet i ögonen nu, great.
Men jag gick upp med fredrik imorse runt halv nio, när han åkt till sin "skola" så satt jag mig och åt en frukost i lugn och ro. Sen kom mamma upp, och oskar som skulle till skolan. Så då blev det lite mer rörelse i huset här. Och nyss åkte mamma. Så nu är det tomt igen, därför tar jag mitt ppick och pack och går till världens bästa Idah nu. :) Hejs!


för några år sedan


RSS 2.0